VIDEO ⟩ "Ietvju apmales visas ielas garumā ir kritiskā stāvoklī!" Rīdziniece neizpratnē par atjaunoto Avotu ielu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ietve.
Ietve. Foto: Ekrāna uzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Nesen remontētās Avotu ielas ietves nav attaisnojušas savas cerības, jo jau tagad redzami vairāki trūkumi, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Rīdziniekiem nav vienalga, kā izskatās mūsu galvaspilsēta. Arī Lūcijas kundzei, kura pamanījusi, ka jau pagājušajā vasarā Avotu ielā ietvēs sāka veidoties iegruvumi, bet šogad bedres ietvēs vairojas, segums drūp, bet nekas netiekot darīts, lai to novērstu.

Rīdziniecei Lūcijai sirds sāp, redzot, ka pašā Rīgas centrā - Avotu ielā – tiek sagrauts jaunais ietves bruģis.

"Gribu informēt un vērst jūsu uzmanību Avotu ielai un tās ietvju bēdīgajam stāvoklim. Ietvju apmales visas ielas garumā ir kritiskā stāvoklī.

Es domāju, tas veidojas, "pateicoties" ceļu uzturētājiem, kuri ar savu lielo mašīnu, tīrot ceļa braucamo daļu, nenovērtē distanci starp ietves bortu un ceļa braucamo daļu un salauž ietvi un tās apmales!

Vēlos, lai šo skaisto ielu, kamēr vēl ir iespējams, saglābj un saremontē. Neviens to nedara! Ietves drūp," komentē Lūcija

Rīgas domes pārstāvis atzīst, - te darbs pašvaldībai. Informēs ielu uzturētāju, lai tiek veikti remontdarbi. Aicina iedzīvotājus būt modriem un ziņot domei, ja mana ietvju bojājumu, tad reaģēšot nekavējoties un bojājumus ātri vien salabošot. Savukārt, ja pamana, ka kāds novietojis automašīnu uz ietves, neatļautā vietā, aicina ziņot pašvaldības policijai.

Plašāk skaties "Bez tabu" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu