Ekskluzīvi "Apollo.lv" Kristīne Belicka: Trīs gadus savā profesijā neesmu neko darījusi (2)

Foto: instagram/kr.belicka
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu kino un teātra aktrise Kristīne Belicka šā gada sākumā pieņēma savā dzīvē jaunu izaicinājumu un sāka darboties nekustamo īpašumu nozarē. Savukārt harmoniju un piepildījumu šajā periodā, kad visapkārt virmo dažādi viedokļi par Covid – 19, viņai sniedz mājdzīvnieki – četrkājainie murrātāji Suri un Persiks un pitbulterjeru šķirnes suņu meitenes Tigi un Aura.

Sarunā ar "Apollo.lv" Kristīne Belicka izsaka prognozes, ka šajā rudenī Covid – 19 vēl nerimsies un viss vēl ir priekšā.

"Man ir abosulūta pārliecība, ka ir traki un būs vēl trakāk gan ar ierobežojumiem, gan visu pārējo. Es jau sen vairs nelasu ziņas, kā arī nepavadu laiku "Facebook", jo negribu visu to, kas notiek publiskajā telpā, laist sev klāt. Mani tas viss nevajadzīgi uzvelk un man to nevajag. Jau sākotnēji biju sev apsolījusi, ka visā tajā neiesaistīšos, bet man mazliet paslīdēja kāja un es publiski izteicu savu viedokli. Priekš kam!? Turklāt man visa diena pagāja, domājot par šiem komentāriem. Nē, man to navajag" atklāta ir Kristīne Belicka.

Kad sazināmies ar aktrisi, viņa ierosina sazvanīties pēcpusdienā, jo ir ceļā uz suņu treniņiem, kas norit speciālā laukumā: "Es jau biju rēķinājusies, ka viegli nebūs ar divām suņu meitenēm, bet nu ne tik ļoti biju rēķinājusies. Ir interesanti, jo tās ir divas pitbulterjeru dāmas ar raksturiem. Tādēļ man visu laiku jātur roka uz pulsa. Jaunākā un mazākā Aura grib uzkundzēties visiem mājdzīvniekiem. Viņai ir dominējošais raksturs. Taču runcīšu pāris ir pieņēmis suņu meitenes."

Kritīne Belicka atklāj, ka četru gadu vecumā, iemācoties lasīt, bija apgalvojusi, ka izaugs liela, tad rakstīs grāmatu par sunīšiem.

"Man vienmēr ir bijusi nepieciešamība pēc dzīvniekiem. Visu dzīvi ar mani ir bijušas suņu meitenes," saka Kristīne.

Pitbulterjeri ir sporta suņi, zina stāstīt aktrise. "Es arī viņus ņēmu sportam. Katram cilvēkam ir jāatrod sava šķirne. Nu nevar ņemt suni tikai pēc izskata vai statusa. Pasaulē ir daudz šķirnes, bet ir jāizvēlas viena šķirne, kas pēc visiem punktiem atbilst konkrēti tavam dzīvesstilam, vēlmēm un vajadzībām. Pitbulterjeri atbilst pilnīgi visam, ko es gaidu no suņa. Mēs ar Tigi pagājušajā vasarā piedalījāmies sacensībās. Neraugoties uz to, ka bija atbraukuši no Lietuvas labi trenēti suņi, viņa divās disciplīnās ielika visiem un gala rezultātā ierindojās 1. vietā. Tigi ir ļoti sportiska un viņai labi veicās.

Es pati ik dienu ar viņiem darbojos. Tas arī man ik dienu ir normāls treniņš, jo pašai jau arī ir jāskrien viņiem līdzi."

Aktrise ir atvērta gan kino projektiem, gan televīzijas seriāliem, taču ikdienā viņa darbojas nekustamo īpašumu nozarē. "Es jau arī vēl joprojām mācos, bet strādāju arī jau praktiski. Ir tik daudz juridisku lietu, kas jāzina, bet jo vairāk uzzinu, jo interesantāk paliek. Domāju, ka tas ir ļoti vērtīgi. Jau pirms desmit gadiem biju aizdomājusies, ka varētu darboties tieši nekustamo īpašumu nozarē," viņa stāsta.

Pavisam nesen Kristīnei bijis veiksmīgs dzīvokļa pārdošanas darījums, kurā viņa pārdevusi dzīvokli Sarkandaugavā. "Kā pārdot vai nopirkt īpašumu, tā ir tikai aisberga redzamā daļiņa. Ir jāzina tirgus cena, daudz dažādas nianses, līgumi un dokumentācija," paskaidro aktrise.

Vaicājot, kā klājas nekustamo īpašumu nozarei, Kristīne Belicka teic, ka rudenī ir manāms pieplūdums, kad ir vairāk darījumu nekā vasarā: "Šajā jomā darbojoties, pirmajā mēnesī uzreiz nepelnīsi lielu naudu. Ir tik dažādas un daudz nianses, kas jāpārzina. Tas viss nāk lēni. Ar to arī biju rēķinājusies. Biju sagatavojusies, ka man būs daudz jāmācās. Jāteic, ka darbs nekustamajos īpašumos ir arī gana radošs, jo ir tik daudz cilvēku jāsatiek."

Runājot par šā darba izvēli, Kristīne Belicka atklāj: "Man jau ikdienā ar kaut ko ir jānodarbojas. Tāpēc es to daru. Bija jāatrod darbs, kas mani interesē, jo es nespēju darīt darbu, kas mani neinteresē. Ja ir iespēja, ir jādara sev tīkams darbs, jo es ļoti labi zinu, ka nav tādas iespējas un ir jādara darbs, lai ikdienā būtu par ko pārtiku iegādāties. Zinu, ka tā ir ļoti daudziem cilvēkiem. Žēl, ka tā.

Esmu priecīga, ka varu darīt to, kas mani interesē un patīk. Un tajā pašā laikā esmu atvērta projektiem savā profesijā. Tā ir sanācis, ka trīs gadus savā profesijā neko neesmu darījusi. Kā 17 gadu vecumā iestājos aktieros Kultūras akadēmijā, tā citu neko nebiju darījusi.

Tagad jau būšu pamēģinājusi sevi arī citā jomā. Mani suņi piepilda un ļoti patīk, ka ar darbu nekustamajos, varu regulēt savu laiku, jo man arī suņi ir jātrenē un kaķi jāpieskata. Ir jātur visa sadzīve un plus jādara tas, kas man pašai rada piepildījumu."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu