Žanis paziņo, ka Magone ir apkaunojums visai Šutovu dzimtai (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

"Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā uzvirmojušas skaļas nesaskaņas Magones un Žaņa attiecībās - dzīvesbiedrs pārmet mājas un bērnu nekopšanu, kā arī vairs nevēlas, lai viņa patur uzvārdu Šutoviene.

"Žanītis, redzi kā, ar mums vairs tā kā nebiedrojās. Esot es par apkaunojumu viņam. Jā, es vairs neesmu gana laba. Viņa vārdu nelietīgi valkāju, šitā mums iet. Pavēlēja Šutoviene izdzēst no visiem saviem datiem ārā. Es apkaunojot dzimtu, ķipa," stāsta pašmāju TV personība.

Magone no vīra sapratusi, ka viņš grib, lai sieva ir cienījama deputāte, aktrise vai publiciste, nevis āksts. "Tāpēc, ka es gribot būt klauns, ļa, ļa, ļa. Bet es saku, ka tā ir cilvēkiem prieka doza! Tas nav tas, ka es esmu muļķe, stulba vai traka. No viņa sirds un vārdiem esmu sapratusi, kas man ir jādara. Man ir dotas skaidras instrukcijas, ko un kā darīt. Vai es pieņemu vai nē. Viņš man arī teica, ka grib dzirdēt manu viedokli un varbūt ir citi risinājumi, varbūt ir vēl kaut kādi varianti. Bet, nu ilgi es negaidīšu, es gribu zināt točna un konkrēti."

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu