VIDEO ⟩ Makgregors uz sarkanā paklāja mēģinājis izkauties ar pazīstamu reperi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: EPA/Scanpix

Pirmdien, 13. septembrī, sev uzmanību ne pašā pozitīvākajā gaismā atkal pievērsa īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors.

13. septembra naktī Ņujorkā norisinājās MTV video mūzikas balvu šovs. Saviesīgo notikumu klātienē vērot ieradies bija arī bēdīgi slavenais MMA cīkstonis Konors Makgregors.

Vakarā, kurā uz skatuves mirdzēja mūzikas industrijas lielākās zvaigznes, iespējams, pašu lielāko uzmanību izpelnījās tieši Makgregors, kurš gribēja iekaustīt reperi Kolsonu Beikeru, kurš plašāk pazīstams sar skatuves vārdu Machine Gun Kelly.

Neoficiāla informācija liecina, ka īrs konfliktu uzsācis, jo reperis neesot vēlējies kopā ar viņu nofotografēties.

Pats Makgregors pēcāk, vaicāts par notikušo, atbildēja, ka reperi nemaz nepazīstot: "Es tikko ierados. Ja godīgi, es viņu pat nepazīstu. Nekas nenotika, es cīnos tikai ar īstiem cīkstoņiem. Ar cilvēkiem, kuri reāli cīnās. Es pavisam noteikti necīnos ar maziem reperiem. Es par viņu nezinu neko, izņemot to, ka viņš ir kopā ar Meganu Foksu."

Makgregors kopš jūlijā piedzīvotā zaudējuma pret Dastinu Porjē savu vietu uzmanības centrā saglabājis ne to labāko iemeslu dēļ, aizskarot vairākus MMA aprindās augsti cienītus cīkstoņus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu