"Kas būs pēc tam? Vai šaus uz bērniem?" Velnciemā ļaundaris iešāvis kaķim acī (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: mariya zheleznova/Shutterstock.com

Pagājušonedēļ Velnciemā kāds pagaidām nezināms ļaundaris ar pneimatisko ieroci sašāvis aktiera, dramaturga un rakstnieka Ērika Vilsona nepilnu gadu veco kaķenīti, vēsta izdevums "Kurzemnieks".

Ceturtdien, 9. septembrī, Vilsons atgriezies mājās un devies uz dārzu. Tad viņš pamanījis, ka kaķene ir apjukusi, ņaud. "Jau no tālienes redzēju, ka viņai viena actiņa nemirdz. Un asinis… Es neapjuku, uzreiz atradu kasti, ieliku tajā kaķenīti un devos tepat uz veterināro klīniku," atklāj cietušās kaķenes saimnieks

"Kad man parādīja skroti, es vienkārši iekliedzos," teic Vilsons.

Sākotnēji saimnieks nodomājis, ka kaķeni, iespējams, savainojusi vārna. To, kur tieši šāvēja redzeslokā kaķis nonācis, viņš nezina, taču pirms nedēļas kājā sašauts arī kaimiņienes kaķis. Sociālajos tīklos kāda sieviete rakstījusi, ka viņas runcim netālu no Namdara ielas vēderā iešauts maijā, vēsta "Kurzemnieks".

Saistībā ar notikušo viņš ceturtdien vērsies ar iesniegumu Valsts policijā (VP). Tās pārstāve apliecinājusi "Kurzemniekam", ka šāds iesniegums saņemts un VP skaidro notikušo. Par līdzīgiem gadījumiem pēdējā laikā policijai gan neviens neesot ziņojis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu