Petrosjana gados jaunā sieva liek noprast, ka neuzticas savam vīram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "Instagram" humorista Jevgēnija Petrosjana sieva Tatjana Bruhunova atklāja, ka ne vienmēr spēj uzticēties savam vīram. 

Vietnē "Instagram" Bruhunova atzina, ka ne visai uzticas savam vīram Jevgēnijam Petrosjanam. Sieviete labprātāk rūpējas par savu nākotni pati.

Pēc tam, kad Bruhunova savā "Instagram" kontā ievietoja vasarīgu fotogrāfiju, kas uzņemta pie jūras, un parakstīja to: "Es pagarināju vasaru, cik ilgi vien spēju! Ir pienācis laiks atgriezties realitātē!", abonenti bija pārsteigti.

Pēc viņu domām, Tatjana var turpināt baudīt vasaru vēl ilgi, jo, viņuprāt, Petrosjans finansiāli uztur ģimeni. Tomēr Bruhunova nebija apmierināta ar šādiem uzskatiem.

"Kas strādās?" viņa atbildēja kādam sekotājam.

Atbildot uz sievietes jautājumu, abonenti rakstīja, ka tik turīga sieviete kā Tatjana var nestrādāt vispār un rūpēties par mājvietu un dēlu. Tomēr Bruhunovai šajā jautājumā bija pavisam cits viedoklis.

"Es strādāju, jo man patīk tas, ko daru. Jo man ir augstākā izglītība. Vīrs ir neatkarīga persona, šodien viņš atbalsta, bet rīt - ne. Ko tad es darīšu?" rakstīja Bruhunova.

Atgādinām, ka pagājušā gada martā nāca pasaulē Bruhunovas un Petrosjana pirmdzimtais - Vagans Petrosjans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu