Olga Kambala atklāj, kā mīļotais Kaspars viņu bildināja (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sarunu šovā "Kad viņas satiekas" Olga Kambala pastāstīja, kā viņu bildinājis mīļotais Kaspars Kambala. 

Kaspars Kambala ar savu mīļoto sievieti Olgu uzsāka romānu pagājušajā rudenī un jau šopavasar abi bija precējušies. Olga Kambala pastāstīja, ka bildinājums bija gaužām vienkāršs - bez salūta vai dzīvās mūzikas: "Nebija nekas tāds. Vienkārši sēdējām mašīnā un tad viņš jautāja "Precamies?" Es teicu jā. Mēs uzreiz aizbraucām uz zagsu. Vienīgais, kurš tolaik pieņēma klātienē, bija Jūrmalā. Mēs pa taisno uz Jūrmalu. Tā sieviete tā skatās - pirmais tuvākais ir 13. aprīlis, jums tas datums nebiedē? Kaspars tāds nē, viss labi, ok."

"Kad iesniedzām pieteikumu precēties, sapratām, ka ārprāts, jāšuj viņam tagad tērps. Bet priekš kam šūt, ja pēc tam viņš tāpat nevilks. Atcerējāmies, ka Kasparam taču šuj treniņtērpus! Paprasījām uzšūt baltu treniņtērpu. Man īsa kleitiņa. Viņam piestāv. Viņam trešās laulības, man otrās. Ja mēs taisītu to cirku... viss bija ciet.

Es sev pat nevarēju nopirkt baltu krūšturi un apakšbikses. Lūk, tā bija problēma," stāsta sieva.

Viņu kāzas nav bijušas elpu aizraujošas un krāšņas, jo Latvijā valdīja pandēmija, taču tās tāpat bijušas īpašas: "Bija tā, ka mēs īpaši neko neplānojām. Iepriekšējā vakarā iedomājos par to, kā mēs brauksim uz to Jūrmalu - es droši vien kā parasti būšu pie stūres? Viņš tāds nē, pagaidi, mums taču tur jābrauc. Kaspars sazvanījās ar saviem draugiem, sarūpēja Kadiljaku, tos močus, kas nobloķēja visu Jūrmalas šoseju. Zini kā, nevarēja jau tās kāzas svinēt, bet pats brauciens bija tāds, ka vāāu."

Olga tās sauc par savām sapņu kāzām un uz jautājumu, vai tomēr savā īpašajā dienā būtu gribējusi redzēt sev blakām tuvos cilvēkus, viņa teica nē: "Es precējos priekš sevis."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu