VIDEO ⟩ "Bremzēju, kad jau biju sadūries ar viņu." Netālu no Smiltenes apļa zem busiņa pakļūst velobraucējs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: biletskiyevgeniy.com/Shutterstock.com

Pirmdien, 13.septembrī, gaišā dienas laikā, taisnā ceļa posmā netālu no Smiltenes apļa zem kāda piegāžu busiņa pakļuvis velobraucējs, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Es nezinu kā pēc šī atgūšos," tā neslēpjot šoku par pieredzēto atklāj busiņa šoferis, kuram nu priekšā gara un nepatīkama formalitāšu kārtošana, kuras laikā vēl ne reizi vien nāksies atcerēties šīs dienas notikumus.

"Braucu uz 90-95 kilometru stundā ātrumu Rīgas virzienā, kad pēkšņi ieraudzīju cilvēku, kurš uzreiz metās pāri ceļam un viss. Viņš nepaskatījās ne uz aizmuguri, nekā. Bremzēju, kad jau biju sadūries ar viņu," stāsta autovadītājs, skaidrojot, ka viss notika tik ātri, ka nepaspējis neko izdarīt, lai incidentu, kā rezultātā cilvēks pakļuva apakšā mašīnai, novērstu.

Valsts policijas (VP) Valkas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieks apstiprina, ka uz šosejas notikusi busiņa sadursme ar velosipēda vadītāju, kurš gājis bojā notikuma vietā. Mirušā personība tiek skaidrota, bet saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Busiņa vadītājam tika veikta alkohola pārbaude, kuras rezultātā noskaidrots, ka viņš bija skaidrā. Patlaban policija skaidro notikušā apstākļus.

Valsts policija aicina sazināties ar Valsts policijas Vidzemes reģiona darbiniekiem, ja esat kļuvis par šī negadījuma aculiecinieku vai sadursmi ir piefiksējis jūsu auto video reģistrators. 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu