Kristaps Valters: Esmu brīvs vīrietis, kurš satiekas ar meiteni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Basketbola treneris Kristaps Valters, kurš nesen izšķīrās no līgavas, permanentā grima meistares Lāsmas Jukones, izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka uzsācis jaunas attiecības, taču uzskata sevi par brīvu vīrieti. 

Kristaps Valters šonedēļ svinēs savu 40. jubileju, taču pats jūtoties gandrīz desmit gadus jaunāks. Sportists uzskata, ka tas ir izskata dēļ. Viņš ikdienā nodarbojas ar sportu, kā arī ietur veselīgu dzīvesveidu. Nesen viņam pat veikalā prasīts, vai ir jau 18 gadus vecs, atklāj Valters.

"Tagad beidzot jūtos kā vīrietis, jo 30 gados vēl jutos kā jaunietis," spriež Valters. Jubilejas svinībās viņš ieplānojis būt mājās kopā ar tuvākajiem draugiem.

Atgādinām, ka šī gada sākumā izjuka attiecības starp Kristapu Valteru un Lāsmu Jukoni.

"Esmu brīvs vīrietis, kurš satiekas ar meiteni," tā savu šī brīža situāciju žurnālam "Privātā Dzīve" skaidro Valters. Viņš atzīst – iepazīšanās vietas mūsdienās ir ļoti mainījušās. "Protams, var gadīties, ka satiec otru uz ielas vai veikalā, bet šobrīd visi lielākoties iepazīstas sociālajos tīklos. Uzraksta viens otram un pēc tam satiekas. Laiks, kad iepazinos diskotēkās, jau sen ir garām..." sacīja sportists.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu