Dobelē par narkotisko vielu lietošanu aiztur nepilngadīgo

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Narkotikas.
Narkotikas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā nedēļā policija sadarbībā ar robežsargiem Dobelē par narkotisko vielu neatļautu lietošanu aizturējusi divas personas, tostarp nepilngadīgo, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Ceturtdien, 9.septembrī, VP Dobeles iecirkņa darbinieki, veicot procesuālas darbības, Dobelē kādā mājoklī veica plānotu pārbaudi, kurai tika piesaistīti Valsts robežsardzes Rīgas pārvaldes robežkontroles un imigrācijas kontroles dienesta Kinoloģijas nodaļas darbinieki ar diviem suņiem - Rudi un Grey. Pārbaudes laikā tika atrasts un izņemts marihuānas augs. Precīzs narkotisko vielu daudzums augā būs zināms pēc ekspertīzes.

Tajā pašā mājoklī pie nepilngadīgas personas tika atrastas, iespējams, narkotiskās vielas, kas arī ir nosūtītas ķīmiskās ekspertīzes veikšanai.

Par notikušo likumsargi pret vienu pilngadīgu un vienu nepilngadīgu personu ir sākuši administratīvā pārkāpuma procesus par narkotisko vielu neatļautu lietošanu un administratīvā pārkāpuma procesus par narkotisko vielu glabāšanu. Policijā uzsvēra, ka nepilngadīgais jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Tāpat tajā pašā dienā likumsargi veica plānotu pārbaudi kādā citā mājoklī, kur tika atrastas cigaretes bez Latvijas akcīzes markām. Arī šajā gadījumā policisti ir sākuši administratīvā pārkāpuma procesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu