Trešdienas horoskops: 15. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 15. septembrim.

AUNS

Skrienamdiena. Šaudīsies kā atspole: šurpu-turpu-šurpu-turpu. Kādas darīšanas ar mīļajiem radiņiem kārtojamas, darbā arī

pienākumu netrūkst. Tāds traks ritenis. Vakarā relaksējies un dari to, ko sirds kāro.

VĒRSIS

Dažādas domas un idejas, vēlmes un iespējas. No vienas puses – kavējoties vari palaist garām kādas iespējas, no otras – „ātri tikai blusas ķer”. Jaunās ieceres rūpīgi jāizvērtē.

DVĪŅI

Dvīņi allaž izcēlušies ar daudzpusīgu interešu loku un vēlmi iegūt pēc iespējas plašākas zināšanas. Ir vērts ieskatīties, ko piedāvā pieaugušo tālākizglītības un interešu izglītības mācību centri.

VĒZIS

Kaut arī draugu un labu cilvēku tavā dzīvē netrūkst, paļaujies šodien vairāk uz paša spēkiem. Tā drošāk. Kāds var apsolīt, bet neizdarīt, kādam pēkšņi savi steidzami darbi.

LAUVA

Profesionālajā jomā visas jaunās idejas rūpīgi izvērtē – gan savas, gan kolēģu, gan biznesa partneru. Ir tur zelta graudi, tikai jāatsijā no sēnalām.

JAUNAVA

Laba diena, lai parādītu savas spējas un stiprinātu autoritāti, ko tāpat jau neviens neapšauba. Kādam var aktualizēties sirdslietu tēma. Vakarā ļaujies romantikai un kaislībām.

SVARI

Visur būsi pirmajās rindās un visu paspēsi, kaut arī jau no paša rīta šķitīs, ka šī diena par īsu, lai paveiktu plānoto. Ja pievakarē dodies iepirkties, tad uzmanies no pārāk lieliem tēriņiem.

SKORPIONS

Darbi neapstājas, bet domas vairāk kavējas pie privātās dzīves tēmām un sirdslietām. Ja ir kādas problēmas, tad jāizrunājas. Ja esi sirdī brīvs, jāpadomā – kāpēc, un, ko vēlies.

STRĒLNIEKS

Liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem. It īpaši tad, ja ģimenē ir skolasbērni. Pēc dienas straujā ritma pievakarē velti laiku sev – izbrauc ar divriteni, izskrien krosiņu vai vienkārši atpūties, nedarot neko.

MEŽĀZIS

Būsi autoritāte un noderēs iepriekš iegūtā pieredze. Labi padomi kolēģiem, darījumu partneriem un sev pašam arī. Jaunas iespējas var pavērties finanšu jomā. Esi modrs un tver izdevības.

ŪDENSVĪRS

Laba izpratne par situācijām un lietu kārtību, kā arī pozitīvs noskaņojums. Turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas ar visu nemierā. Ja būsi noskaņojies uz pozitīvā viļņa, daudz paveiksi.

ZIVIS

Svarīgo informāciju šodien pārbaudi vairākkārt. Ļoti iespējams, ka nostrādājuši „klusie telefoni” – kad sākotnējā ziņa galarezultātā pārvērtusies par kaut ko pavisam citu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu