Kaislīgi, piesardzīgi, eksperimentāli. Kā skūpstās katra Zodiaka zīme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Skūpsts ir ļoti svarīgs ikvienam cilvēkam. Daži var viegli noskūpstīt svešinieku bārā, citi ir gatavi pieskarties tikai sava dvēseles radinieka lūpām ilgus mēnešus pēc tikšanās. Astrologi atklāj, kā skūpstās dažādi Zodiaka zīmju pārstāvji.

Auns

Aunam piemīt patiesi kaislīga daba, tāpēc partneriem vienmēr dāvina karstus skūpstus. Dažreiz viņi var kļūt rotaļīgi un atstāt zilumus uz mīļotā kakla.

Vērsis

Vērsis no skūpstīšanās gūst tikpat lielu baudu kā no seksa. Pieskaroties partnera lūpām, viņus parasti pārņem prieks. Šie Zodiaka zīmes pārstāvji skūpstos ieliek maksimālu mīlestību un kaisli, to pašu sagaidot no sava mīļotā.

Dvīņi

Dvīņi ir īsti eksperimentētāji, skūpsta laikā viņus motivē vēlme ienest kaut ko jaunu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nebaidās skūpstīties ar atvērtām acīm un izmēģināt visus franču skūpsta priekus.

Vēzis

Vēži skūpstīšanos uzskata par mīlestības izpausmes līdzekli. Viņi zemapziņā nesadala skūpstus vairākās kategorijās: radniecīgi, draudzīgi, romantiski. Ja partneris neiebilst, tad šīs Zodiaka zīmes pārstāvji izmanto visā pasaulē pazīstamo franču skūpsta tehniku.

Tajā pašā laikā Vēži nespēj padoties īslaicīgai vēlmei pieskarties svešinieka lūpām. Viņi neskūpstīs cilvēku, ar kuru viņiem ir saspringtas attiecības.

Lauva

Lauvas nepārtraukti pilnveido savas skūpstīšanās prasmes. Viņiem ir arī svarīgi, lai viņu partnerim būtu noteiktas prasmes. Protams, viņi neapkaunos savu dvēseles radinieku par to, ka viņi neprot skūpstīties. Gluži pretēji, viņi labprāt to iemācīs.

Jaunava

Šie zemes elementu pārstāvji ir patiesi pieticīgi. Viņi vienmēr paliek uzticīgi savam partnerim, izvairoties no krāpšanās un gadījuma attiecībām. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nepatīk jūtu izpausme publiski. Pat ar savu dvēseles radinieks viņi dod priekšroku skūpstīties aiz slēgtām guļamistabas durvīm.

Svari

Atšķirībā no pieticīgajām Jaunavām, Svari ir gatavi skūpstīties pirmajā randiņā. Tomēr nesteidzieties saukt Svarus par aizmāršīgiem. Viņi šim intīmajam procesam pieiet ļoti atbildīgi. Viņiem ir svarīgi, lai viņu partneris skūpsta laikā izjustu visu jūtu un emociju gammu.

Skorpions

Skūpsts ar Skorpionu vienmēr ir neparasts process, pilns ar jūtām un aizraušanos. Turklāt šie ūdens stihijas pārstāvji nav gatavi ar lūpām kontaktēties ar svešiniekiem. Viņiem ir svarīgi izveidot garīgu saikni ar personu. Viņi ir gatavi apdāvināt savu mīļoto ar kaislīgiem skūpstiem, pārsteidzot ar savu prasmi.

Strēlnieks

Strēlnieks izturas pret skūpstīšanos kā iepriecināšanas veidu. Šie uguns stihijas pārstāvji meklē jaunas erogēnās zonas uz sava partnera ķermeņa, lai panāktu svētlaimi. Tajā pašā laikā, atšķirībā no daudziem citiem Zodiaka apļa pārstāvjiem, Strēlnieki skūpstos nesaskata neko īpašu, tāpēc bārā var viegli noskūpstīt svešinieku.

Mežāzis

Atšķirībā no Strēlnieka, Mežāži nav ļoti sajūsmā par skūpstīšanos. Tajā pašā laikā tie, kas dzimuši šajā Zodiaka zīmē, nav gatavi pilnībā atteikties no šāda veida pieķeršanās. Tiesa, viņi nesteigsies veidot attiecības ar jaunu partneri. Vecmodīgie Mežāži neuzskata par kaut ko nosodāmu skūpstīties mēnesi pēc tikšanās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, tāpat kā Mežāži, nav gatavi sniegt kaislīgus skūpstus pirmajai satiktajai personai. Tajā pašā laikā šie gaisa stihijas pārstāvji var skūpstīties ar savu veco mīlestību. Ūdensvīra partneri vienmēr ir sajūsmā par viņa prasmēm.

Zivis

Šiem ūdens stihijas pārstāvjiem skūpstīšanās ir veids, kā atšķirt savu cilvēku no citiem. Tāpēc viņi nevar pieiet šim procesam vieglprātīgi. Zivis piedzīvo diezgan smagu šķiršanos. Pirmajos randiņos viņi nav gatavi ne tikai seksam, bet arī skūpstiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu