Pēc smagas cīņas ar vēzi mūžībā devies slavenais komiķis Norms Makdonalds

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Norms Makdonalds
Norms Makdonalds Foto: Amy Harris/AP

14. septembrī 61 gada vecumā mūžībā devies komiķis un televīzijas raidījuma "Saturday Night Live" zvaigzne Norms Makdonalds.

Viņa ilggadējā producente Lorī Džo Hokstra sacīja, ka Makdonalds deviņus gadus slimojis ar vēzi, un viņa diagnoze tika slēpta no draugiem, ģimenes un faniem.

"Viņš visvairāk lepojās ar savu humoru. Viņš nekad nevēlējās, lai diagnoze ietekmētu to, kā auditorija vai kāds no viņa mīļajiem uz viņu skatītos. Norms bija tīrs komiķis. Mums viņa ļoti pietrūks," sacīja Hokstra. 

Komiķis dzimis 1959. gada 17. oktobrī Kvebekas pilsētā Kanādā. Pirms pārcelšanās uz Losandželosu viņš neskaitāmas reizes uzstājās ar paša veidoto stand-up šovu, un vienā no reizēm viņu uzrunāja televīzijas raidījumu vadītājs Deniss Millers. Viņš vēlējās, lai Makdonalds raksta Millera šarunu šova epizodes. 

1994. gadā Makdonalds iekļuva "Saturday Night Live" komandā un strādāja tur 4 gadus. Komiķis piedalījās vairākos situāciju komēdiju seriālos, kā arī 2013. gadā izveidoja savu podkāstu. 2018. gadā Norms nāca klajā ar savu pēdējo stand-up šovu ""Norm Macdonald Has a Show".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu