Ceturtdienas horoskops: 16. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Violetas debesis.
Violetas debesis. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 16. septembrim.

AUNS

Būsi uz radošā pacēluma viļņa un ar savu enerģiju un aizrautību iedvesmosi arī citus. Vajadzētu uzklausīt arī līdzcilvēku domas, tajās noteikti ir kas vieds un noderīgs.

VĒRSIS

Vēlams palikt nesatricināmam un neļauties atsevišķu personu provokācijām un vēlmei pastrīdēties. Ieteicams arī būt iecietīgam pret citu kolēģu vai darbinieku pieļautajām kļūdām.

DVĪŅI

Sadarbības diena - iegūsi uzticamus domubiedrus. Smaids un šarms atvērs durvis uz cilvēku sirdīm. Arī tava var notrīsēt priekā par kādu tikšanos.

VĒZIS

Kas dara, tam uzkrauj vēl... Neuzņemies papildu pienākumus tikai tāpēc, ka esi apzinīgs, kārtīgs un vispār labs cilvēks. Šodien savu tiesu uzmanības prasīs arī privātā dzīve.

LAUVA

Koncentrē spēkus, lai paveiktu sen plānoto karjerā vai biznesā. Profesionālajā vidē spīdēsi ar novatoriskām idejām un sekmīgi veidosi jaunus lietišķos kontaktus.

JAUNAVA

Pārāk liela pienākumu gūzma var radīt nevajadzīgu stresu. Turklāt – eksistē arī privātā dzīve. Rudenīgais un saviļņojošais lapu zelts modinās sirdī romantiskas noskaņas.

SVARI

Darbā jābūt precīzam, jo iespējami pārpratumi un sarežģījumi juridiskos jautājumos. Ja kaut kas nenotiek, kā esi iecerējis, saglabā mieru, gan viss sakārtosies.

SKORPIONS

Visus lēmumus rūpīgi apdomā. Pastāv riski ātrumā sastrādāt ko tādu, kas vēlāk jānožēlo. Tāpat arī atceries, ka piktumā izteiktus vārdus nevar padarīt par nebijušiem.

STRĒLNIEKS

Labs laiks attiecību veidošanai, kā arī izrāvienam profesionālā jomā vai biznesā. Ieplāno būtiskus darbus, lai virzītos tuvāk mērķim. Ir iespējas arīdzan labi nopelnīt.

MEŽĀZIS

Peļņas laiks. Projekti, ko būsi kopis, lolojis un aprūpējis, nesīs ražu. Izmanto sakarus un draudzīgos kontaktus, sadarbībā ir spēks. Lieliskas iespējas izvirzīties līderos.

ŪDENSVĪRS

Esi atvērts kontaktiem, jo ir iespēja iegūt jaunus paziņas, kas vēlāk kļūs par sadarbības partneriem. Sekmīgs laiks tādiem biznesa vai darba projektiem, kas paredzēti peļņai ilgtermiņā.

ZIVIS

Domīgs noskaņojums. Gribētos, lai visi liek mieru, bet darba dienā tā vis nebūs. Ja ir kādi jauni plāni, tad dalies ar idejām, sarīko „prāta vētru” un meklē atbalstītājus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu