Rīgas domes pārstāvji sveiks izglītības iestādes ar priekšzīmīgiem vakcinācijas rādītājiem (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis.
Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis. Foto: Paula Čurkste/LETA

Ceturtdien plkst. 14 Rīgas domes pārstāvji sveiks Rīgas Zolitūdes ģimnāziju kā vienu no lielākajām galvaspilsētas izglītības iestādēm, kas sasniegusi vismaz 80% vakcinētu darbinieku īpatsvaru, ziņo pilsētas dome.

Pasākumā piedalīsies domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Iveta Ratinīka (LA) un komitejas locekle, deputāte Antoņina Ņenaševa (PP).

Rīgas domes priekšsēdētāja pateicības raksti tuvākajā laikā tiks nosūtīti visām tām Rīgas izglītības iestādēm - skolām, bērnudārziem, interešu izglītības centriem, sporta, mūzikas un mūzikas skolām - , kas iesniegušas apliecinājumus par vismaz 80% vakcinētiem darbiniekiem. Domē uzsvēra, ka tādējādi šīs iestādes rīkojas sociāli aktīvi un atbildīgi, uz ko mudināja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, īstenojot kampaņu darbinieku vakcinācijas veicināšanai vairāku mēnešu garumā.

Kā ziņots, Rīgas dome piešķīrusi 1,7 miljonus eiro izglītības iestāžu darbinieku motivēšanai vakcinēties pret Covid-19. Sasniedzot noteikto personāla vakcinācijas apjomu, izglītības iestādes varēs saņemt 5000 eiro, 7500 eiro vai 10 000 eiro papildu finansējumu, atkarībā no iestādes lieluma un strādājošo skaita.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu