FOTO ⟩ Mūsdienu Romeo un Džuljeta. Holivudas versija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc tam, kad Dženifera Lopesa atsauca saderināšanos ar bijušo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu, dziedātāja vairākkārt tika manīta kopā ar aktieri Benu Afleku. Starp māksliniekiem jūtas uzplauka jau 2000. gadu sākumā un nu abi atkal atraduši ceļu viens pie otra. 

Abu mīlas stāsts tiek uzskatīts par vienu no skaistākajiem un romantiskākajiem 21. gadsimtā, jo pēc teju 20 gadiem šķirti, abi mīļotie ir atkal atraduši viens otru.

Abi sāka tikties 2000. gadu sākumā. Pēc diviem šķietami laimīgiem attiecību gadiem Afleks bildina Lopesu, taču pāris mēnešus vēlāk abi atsauc saderināšanos un izšķiras.

Pēc abu šķiršanās Afleks saderinājās ar aktrisi Dženiferu Gārneri (pāris apprecējās 2005. gadā un abu laulības laikā pasaulē nākuši trīs bērni). Savukārt Lopesa 2004. gadā apprecējās ar dziedātāju un aktieri Marku Entoniju.

Afleka laulība oficiāli tika šķirta 2018. gadā, bet Lopesa, kura izšķīrās 2014. gadā, vēl nesen bija attiecībās un gatavojās kāzām ar amerikāņu beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu.

Neilgi pēc Lopesas šķiršanās medijos parādījās ziņa, ka starp viņu un bijušo mīlnieku atkal uzplaukušas jūtas. Lopesa un Afleks savas attiecības apstiprināja aktrises 52. dzimšanas dienā šā gada jūlijā.

11. septembrī norisinājās Venēcijas filmu festivāls, kurā pāris pirmo reizi kopā kāpa uz sarkanā paklāja. Izskanējušas runas, ka Afleks grasās bildināt Lopesu, jo nesen manīts rotaslietu veikalā.

Pilnu rakstu lasi tiešsaistes žurnālā Klik - šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu