"Šķīrāmies kā draugi." Točs stāsta par sadarbības pārtraukšanu ar Pļaviņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Točs
Edgars Točs Foto: Juris Lisovs/TVNET

Latvijas pludmales volejbolists Edgars Točs atklājis, ka uz Mārtiņu Pļaviņu neturot ļaunu prātu pēc dueta paziņojuma par šķiršanos.

"Šķiramies kā draugi, nekāda naida nav, bet dažreiz labāk izšķirties. Mums ar Mārtiņu ir normālas attiecības. Bija vienošanās spēlēt kopā līdz olimpiskajām spēlēm, to mēs izdarījām un sasniedzām arī rezultātu," 32 gadus vecais Točs citēts Latvijas Volejbola federācijas paziņojumā.

"Pirmajos turnīros bija augšupeja, pēc tam varbūt vairs negāja tik labi, bet tagad ir izaicinājumu laiks. Dažreiz viss jāpamaina, lai neiestagnē un viss iet uz priekšu. Uz pārmaiņām jāskatās no gaišās puses, tāpēc skatos pozitīvi. Domāju, ka turpinājumā arī sparingosim un aizvadīsim kādu treniņu kopā."

Točs no 2013. līdz 2017. gadam spēlēja kopā ar Rihardu Finsteru, bet pēc tam apvienojās komandā ar Pļaviņu un uzvarēja pirmajā lielajā kopīgajā turnīrā, kas 2018. gada janvārī notika Hāgas hallē Nīderlandē.

Arī nākamajās divās sacensībās Pļaviņš/Točs nokļuva uz pjedestāla, turpinājumā joprojām sasniedza labus rezultātus un 2019. gada septembrī kvalificējās Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Pļaviņš un Točs kopā aizvadīs vēl vienu turnīru, kas būs Pasaules tūres fināls no 6. līdz 10. oktobrim Itālijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu