Konors Makgregors nāk klajā ar jauniem komentāriem par savu veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Īrijas jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Konors Makgregors "YouTube" kanālam "Adam's Apple" pastāstījis par sava kājas savainojuma rehabilitācijas procesu.

Šā gada jūlijā norisinājās cīņu šovs "UFC 264", kura galvenajā cīņā tikās Konors Makgregors un Dastins Porjē. Cīņa beidzās līdz ar pirmā raunda beigām, jo Makgregors iedzīvojās kājas lūzumā.

Par cīņas uzvarētāju tika paziņots Porjē, bet dažas dienas vēlāk UFC prezidents Deina Vaits norādīja, ka Makregors oktagonā nevarēšot atgriezties aptuveni gadu.

Nesen notikušajā MTV mūzikas video balvu ceremonijā īrs bija redzams ar kruķi. Makgregors gan norādījis, ka viņa rehabilitācijas process norit labi.

"Es jūtu, ka varētu izdarīt spērienus. Goda vārds domāju, ka varētu izdarīt spērienus, bet man ir jāklausa ārstus un cilvēkus, kuri man dod padomus. To līdz šim esmu darījis. Es veltu sevi darbam un esmu atpakaļ uz kājām, kas ir laba sajūta," norādīja Makgregors.

Īrs sacīja, ka šis savainojums, neskatoties uz viņa iepriekšējām "cīņām" ar nopietnām ceļgala saišu traumām, iespējams, ir smagākais viņa karjerā: "Zināmu laiku biju ļoti sašutis. Šis nav bijis viegls laiks. Šī, visticamāk, ir pati trakākā lieta, kas ar mani notikusi. Ikdiena nav bijusi gluda, bet es tiku cauri. Man blakus ir mana ģimene un tuvākie komandas pārstāvji."

Makgregors neslēpa, ka viņam priekšā vēl ir ilgs rehabilitācijas process: "Priekšā vēl ir garš ceļš, tāpēc es negribu pārsteigties. Kā jau teicu, es jūtu, ka varētu izdarīt spērienus, bet man ir ieteikts to nedarīt. Bet es būšu atpakaļ. Jūs domājat, ka lauzts kauls mani apturēs? Padomājiet vēlreiz!"

Savas karjeras laikā Makgregors ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Tiesa, pēdējās četrās cīņās īru superzvaigzne ir izcīnījis tikai vienu uzvaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu