FOTO ⟩ Olainē uziets nelikumīgs dīzeļdegvielas un nelegālo cigarešu tirdzniecības punkts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Olainē policija konstatējusi nelikumīgu dīzeļdegvielas un nelegālo cigarešu tirdzniecības punktu un aizdomās saistībā ar to aizturējusi kādu vīrieti, informēja Valsts policijā.

Olaines policijas iecirknis no iedzīvotājiem saņēma informāciju, ka Olainē kādā adresē, iespējams, notiek nelikumīga akcīzes preču aprite, tostarp, tiek uzglabāta un realizēta dīzeļdegviela, kā arī notiek nelegālo cigarešu tirdzniecība.

Olaines iecirkņa policisti reaģēja uz saņemto informāciju un, veicot operatīvos pasākumus, trešdien pārbaudīja norādīto adresi. Likumsargi pārbaudē konstatēja un atsavināja nelikumīgi uzglabātu, iespējams, dīzeļdegvielu - 275 litrus, kā arī aptuveni 40 000 cigarešu bez Latvijas akcīzes nodokļa markām un skaidru naudu 2000 eiro apmērā.

Atsavinātajam šķidrumam ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu tā sastāvu.

Policisti aizturēja 1971.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Gadījumā, ja iedzīvotāju rīcībā ir informācija par nelikumīgu akcīzes preču apriti, ziņot var gan zvanot pa tālruņa numuru 110, gan elektroniski nosūtot iesniegumu portālā "Latvija.lv" vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu uz e-pastu "pasts@vp.gov.lv" vai iesniegumu nogādājot tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu