Par Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāru kļuvis Tunte (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Arnis Tunte.
Arnis Tunte. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Par Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretāru iecelts Arnis Tunte, informē LVF.

No 1.oktobra Tunte oficiāli ieņems jauno amatu, tādējādi aizstājot Kasparu Timermani, kurš kopš 1.jūnija pilda ģenerālsekretāra pienākumus un, pēc esošo pienākumu nodošanas, turpinās darboties kā valdes loceklis.

Ikdienā Tunte ir cieši saistīts ar volejbolu gan kā ilggadējs spēlētājs, gan arī klasiskā volejbola RTU/"Robežsardzes" komandas menedžeris un "O-Sands" pludmales volejbola centra vadītājs.

"Tā ir iespēja gan uzsākt ko jaunu, gan arī turpināt jau aizsāktās lietas, kā arī man pašam iespēja izdarīt ko vairāk tieši volejbolā. Manuprāt, ir laiks ienest jaunas vēsmas Latvijas volejbola dzīvē un pašam sev uzstādīt jaunus mērķus un uzdevumus," LVF citē Tuntes teikto.

Arī LVF prezidents Jānis Buks ir pārliecināts par Tuntes piemērotību amatam. "Viņš ir labs komandas spēlētājs ar milzu darba spējām, kam rūp volejbola sistēmas attīstība ilgtermiņā, un šajos jautājumos mums ir ļoti līdzīgs redzējums. Ar Arņa pievienošanos volejbola saime ir ieguvusi lielisku vadītāju," komentē Buks.

Tunte ir iecelts arī kā valdes loceklis un šīs dienas valdes sēdē jau iepazinās ar daļu no gaidāmajiem pienākumiem.

Kopumā sēdē tika lemts par Jaunatnes klasiskā volejbola čempionāta jaunās sezonas nolikumu un tā apstiprināšanu, Latvijas volejbola čempionātu pieaugušajiem, kā arī pārrunāja tālākos LVF plānus un iespējas pieteikties projektu konkursos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu