Kāpēc Uģis Kuģis nedrīkst apskaut sievietes? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Kanāla 360TV realitātes seriālā "Ģimene burkā" krišnaīts Uģis Kuģis skaidro, kāpēc nedrīkst apskauties ar sievietēm. 

Attiecību konsultants un TV personība Uģis Kuģis atbilstoši krišnaītu tradīcijām drīkst bildēties kopā ar ko vien vēlas, taču viņam atļauts apskauties tikai ar vīriešiem.

Krišnaīts var vien paspiest sievietes roku, taču ne pieskarties pārējam ķermenim: "Viņas jau neko sliktu nedomā, bet tā es apskaujos tikai ar savu sievu, jo es tikai viņai dodu savu enerģiju. Tas ir kaut kas īpašs tikai starp mums. Es vēl drīkstu apskaut savu māti, varbūt kādu vecu tantiņu, vecmāmiņu, bet tā es apskaujos tikai ar savu sievu.

Enerģija jāglabā sievai un vienam priekš otra."

Viņa ticības pārstāvjiem tikpat interesantas attiecības ir arī ar ēdienu. "Tie, kas izdala ēdienu, nekad badu necietīs un būs skaista sieva vai vīrs. Tas vienmēr iedvesmo vairāk man liekas, kā karmu uzlabot vai ko. Tajā momentā, kad izdali ēdienu, tu nedrīksti ar karoti pieskarties šķīvim, jo tad tu paņem to cilvēku enerģiju un ieliec kopējā traukā - tas uzreiz skaitās netīrs ēdiens. Tāpēc ir jāizdala ļoti uzmanīgi. Turklāt tas jādara tikai ar labo roku, jo ar kreiso tikai dibenu tīra," stāsta Uģis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu