"Sabojātie nervi un dusmu izvirdumi!" Kašers satraucies par slavas nastu un izdegšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kašers
Kašers Foto: LETA

STV Pirmā! realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" mākslinieks Kašers nobažījies par izdegšanu lielā darba daudzuma dēļ. 

Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins un Jānis Miņins Blūms-Blūmanis ir ne tikai dzīvesbiedri, bet viņiem ir arī kopīgs bizness. Vīrieši ir pateicīgi par visām slavas sniegtajām iespējām, taču, kā zināms, tai ir arī ēnas puse. Kašers, nevēloties sabojāt savu publisko imidžu, bieži vien nespēj pateikt nē, kas savukārt izraisa strīdus laulāto starpā.

"Viens starpgadījums pēc otra, viens e-pasts pēc otra un es uzvilkos. Lielākā problēma, kas šobrīd ir manī un arī Jānī, ir tas, ka nemākam pateikt nē. No šīs te lielās problēmas iziet daudzas mazas problēmas, ar kurām sakaramies ikdienā. Protams, ka tas ietekmē mūsu attiecības. Jānis bieži vien ir mans zibens novedējs," stāsta Kaspars.

Viņš uzskata - jo slavenāks, ietekmīgāks un veiksmīgāks tu kļūsti, jo vairāk cilvēki redz tikai to, ka esat smuki kā konfektes.

Turklāt, viņiem esot draudzīgiem un pieejamiem, cilvēkiem rodas iespaids, ka viņi var jebkurā laikā nākt klāt un kaut ko prasīt no pāra, piemēram, kopbildi vai ierunāt video apsveikumu.

"Tā otrā puse, ko citi neredz, ir tie sabojātie nervi, dusmu izvirdumi," tā Kašers. Par to ir, ko teikt arī Jānim: "Beigās cietīšu es, cietīsi tu, un tas vairs nebūs produktīvi."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu