Upuris vai vaininieks? Piecas Zodiaka zīmes, kuras mēdz attapties toksiskās attiecībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Gandrīz ikviens savā vidē var atrast paziņu vai draugu, kurš pastāvīgi attopas toksiskās attiecībās. Astropsihologi ir izskaidrojuši, kāpēc cilvēki ar noteiktām personības iezīmēm pastāvīgi izvēlas nepareizos partnerus, vēsta portāls "EDIETA".

Auns

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, vienmēr tiecas pēc neatkarības. Viņi izvēlas dominēt attiecībās, vēlas kļūt par atbalstu mīļotajam un ir gatavi uzņemties visus galvenos pienākumus ģimenē. Bieži vien izrādās, ka partneris pierod pie šīs lietu kārtības un to nekaunīgi izmanto, pamazām Aunā vairs neredzot pilnvērtīgu personību, kas galu galā sagrauj attiecības.

Vēzis

Tie parasti ir pesimistiski, ļoti emocionāli cilvēki, kuriem ļoti nepieciešama mīlestība un pastāvīgs atbalsts. Šīs rakstura īpašības izspēlē ar viņiem nežēlīgu joku. Vēži bieži jauc patiesu mīlestību ar līdzjūtību un pieķeršanos, un pēc tam no tā cieš. Viņi samazina visas rūpes un pieķeršanos partnerim, pretī gaidot neierobežotu mīlestību un atbalstu, un viņu apetīte laika gaitā tikai pieaug. Lai piesaistītu mīļotā uzmanību un izraisītu žēlumu, Vēži visu dramatizē. Galu galā partneris vienkārši nespēj izturēt visu šo negatīvo eksistenci un pārtrauc attiecības.

Svari

Svari nonāk toksiskās attiecībās viņu pašu naivuma un ticības dēļ. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji cenšas atrast pozitīvas iezīmes pat negodīgākajos cilvēkos. Viņi cenšas ieaudzināt labas manieres šādam partnerim un pārliecināt sevi un citus, ka viņi tiekas ar brīnišķīgu cilvēku. Šāds pašapmāns galu galā pārvēršas par traumu pašiem Svariem, kad viņi beidzot saprot patiesību.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji cenšas šķist spēcīgi un neatkarīgi, taču patiesībā viņi ir neaizsargāti. Nav nejaušība, ka daudzi no viņiem dod priekšroku vientulībai - jo mīlestība viņus traumē. Bieži vien, nespējot cīnīties ar savām izjūtām, Mežāži iemīlas pilnīgi nepiemērotos cilvēkos un paliek kopā ar viņiem, cerot uz labāko. Neskatoties uz grūtībām attiecībās, viņi turpina cīnīties par laimi, līdz apzinās savu centienu bezjēdzību.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji izceļas ar vienkārši patoloģisku spēju piesaistīt visdažādākos manipulatorus, kuri ilgu laiku pārņem viņu apziņu un liek viņiem ciest. Zivis nespēj pašas izkļūt no toksiskām attiecībām, tāpēc tam ir nepieciešams draugu un radinieku atbalsts.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu