Sestdienas horoskops: 18. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 18. septembrim.

AUNS

Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, remontētu un pārkārtotu. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi arī otro pusīti vai citus ģimenes locekļus.

VĒRSIS

Visapkārt valdīs rosība un saviesīgas aktivitātes, kurās tevi aicinās iesaistīties. Piedalies, bet kādu brīdi atrodi arī vienatnei, lai atpūstos un pārdomātu to, kas svarīgs.

DVĪŅI

Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas. Mīlestība sildīs sirdi, valdīs saskaņa. Ja šobrīd esi brīvs, iespējama interesanta iepazīšanās. Jauka un dzirkstoša diena.

VĒZIS

Šo dienu vēlams pavadīt mierīgi, bez saviesīgām aktivitātēm. Vislabākā atpūta būs kopā ar mīļoto cilvēku. Ja rodas kādas problēmas attiecībās, neapspried tās ar cilvēkiem no malas.

LAUVA

Jāturas tālāk no attiecību skaidrošanas un jāuzmanās no pārsteidzības. Vari sazināties ar draugiem citās zemēs vai doties nelielā izbraucienā. Vēlme pēc jaunas informācijas un iespaidiem.

JAUNAVA

Pēc spraigās darba nedēļas uzreiz pie mājas darbiem neķeries. Labāk atpūsties un „izdaiļot dvēseli”. Labs laiks mākslas un kultūras apmeklējumiem, vai saviesīgai pasēdēšanai ar intelektuālām sarunām.

SVARI

Šodien Svari visu savu laiku veltīs ģimenes lietām, risinās dažādus sadzīviskus jautājumus, un, jāatzīst, būs ar paveikto visai apmierināti. Vakarā palutini sevi.

SKORPIONS

Iespēja satikt lielo mīlu, ja vien tu pietiekami nopietni attieksies pret jaunas iepazīšanās iespējām. Ja esi ar kādu kopā, tad ieteicams mācīties pacietību un pievaldīt personīgās ambīcijas.

STRĒLNIEKS

Daudz darīšanu ar radiniekiem un saimnieciskie darbi mājās. Labprāt kārtosi, pārkārtosi un izdaiļosi. Spodrības pasākumi ļaus mājoklim uzmirdzēt – ģimene priecāsies.

MEŽĀZIS

Kaut arī brīvdiena - var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā vēlāk realizēt jaunus projektus. Privātā dzīve it kā pliks otrajā plānā. Palūdz, lai tava otrā pusīte pret to izturas ar sapratni.

ŪDENSVĪRS

Staros pozitīvas emocijas, virmos kaislības, tomēr dziļi sirds stūrītī tu privātajā dzīvē tomēr vēlēsies zināmu lietu kārtību. Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes.

ZIVIS

Šodien dzīve var uzdāvāt prieka pilnus mirkļus un daudz dzirkstošu emociju - prieks no kontaktiem ar draugiem un satikšanās ar mīļoto, dažādi pozitīvi pārdzīvojumi un piedzīvojumi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu