Svētdienas horoskops: 19. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 19. septembrim.

AUNS

Šodien jāmācās atdalīt graudus no pelavām. Galvenokārt tas attiecas uz informācijas plūsmu un iekšējām izvēlēm. Nosaki prioritātes un sāc plānot jauno darba nedēļu.

VĒRSIS

Pati galvenā šīs dienas recepte – uztvert dzīvi mierīgi un mīlēt sevi. Izej pastaigā, brauc ar divriteni vai skrejriteni, lai vējš svilpo gar ausīm, pavingro un izdzer kādu glāzi svaigi spiestas sulas.

DVĪŅI

Šodien izbaudi romantiku un sirsnīgas sarunas, apciemo tuviniekus, uzaicini savu otro pusīti uz randiņu, un dari to, kas iedvesmo. Vajag pozitīvu enerģiju jaunajai nedēļai.

VĒZIS

Ģimenes diena. Paveiciet kopā mājas darbus un kopā atpūtieties. Palutini mājiniekus ar gardu maltīti. Vai arī – ielūdz ciemos un pusdienām radus un tuvus draugus.

LAUVA

Izdomā kādu aizraujošu pasākumu vai izbraucienu, kas taviem mīļajiem sagādās prieku. Būsi uz pozitīva viļņa, bet vakarā gan gribēsies atpūsties un mazliet palikt vienatnē.

JAUNAVA

Mīļuprāt rūpēsies par ģimeni un dosi noderīgus padomus. Laba diena, lai ar savējiem apspriestu nekustamā īpašuma jautājumus, veiktu remontdarbus un sakārtotu saimniecību.

SVARI

Velti laiku bērniem, sniedz viņiem padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos jūsu attiecības. Brīvajiem ļaudīm iespējama negaidīta tikšanās, kas uzšķiļ karstas simpātiju dzirkstis.

SKORPIONS

Dari to, kas sagādā prieku un palīdz vairot optimismu – pievērsies iemīļotajam hobijam, satiecies ar draugiem, apciemo kaimiņus. Kādam intriģējoši piedzīvojumi sirdslietās.

STRĒLNIEKS

Pārdomas par dzīvi un vēlme kaut ko mainīt ierastā dienu ritmā un mājas kārtībā. Tomēr mēģini iekārtoties tā, lai apkārt ir pēc iespējas mierīgāka atmosfēra.

MEŽĀZIS

Naudas tēriņos ievēro mērenību, ar iepirkšanās tūri vai gastronomiskiem priekiem neaizraujies. Kas par daudz, tas par skādi. Nesteidzīgā brīvdienas gaisotnē apdomā, kā vari nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Mājās vari veikt pārkārtojumus, uzlabot interjeru, kaut ko saremontēt un sakārtot. Ģimenes un sadzīves vajadzībām iespējami diezgan lieli tēriņi, bet ieguldījumi būs lietderīgi.

ZIVIS

Ieklausies intuīcijā, bet respektē arī citu domas, jo skats no malas vienmēr noder. Šodien nevajadzētu mājās plānot būtiskus pārkārtojumus. Labāk izgulies, atpūties un sāc gatavoties jaunajai nedēļai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu