TV3 sporta ziņas vadīs Jānis Pakalns (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Televīzijas kanāla TV3 sporta ziņas vadīs Jānis Pakalns, kurš skatītājus otrpus ekrānam uzrunās sestdien, 18. septembrī, norāda mediju grupas "TV3 Group" digitālā satura projektu vadītāja Lauma Zommere.

Iepriekš TV3 sporta ziņas vadīja ilggadējais sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, kurš augusta beigās noslēdza savu karjeru televīzijā.

Līdz šim Pakalns ir strādājis kā futbola un UFC komentētājs kanālā "TV3 Sport", komentējot arī Eiropas čempionāta futbolā - "Euro 2020" spēļu tiešraides kanālā TV6 šī gada vasarā.

Pakalans sporta raidījumu vadīšanā pievienosies Tomam Prāmniekam un Kasparam Dvinskim, ar kuriem kopā strādās arī "TV3 Sport".

"TV3 Group" ir Baltijas mediju grupa, kas ietilpst "Bite Group" sastāvā un pieder globālam aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumam "Providence Equity Partners". Latvijā "TV3 Group" apvieno TV kanālus TV3, TV6, "3+", "TV3 Life", "TV3 Mini", radio stacijas "Star FM" un "Top radio", video satura platformu "TV3 Play", portālu "skaties.lv" un "Go3".

"Bite Latvija" 100% kapitāldaļas pieder "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums. Savukārt "Bite Latvija" patiesie labuma guvēji ir Lielbritānijas pilsonis Džons Karls Hāns un ASV pilsonis Džonatans Milsons Nelsons.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu