Pirmdienas horoskops: 20. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 20. septembrim.

AUNS

Pirmdiena kā jau pirmdiena. Auniņš enerģijas pilns un gatavs ar joni mesties jaunās nedēļa darbos. Rosās pats un pabiksta kolēģus. Viss iet no rokas, tikai ne visai veiksmīgs laiks darīšanām iestādēs.

VĒRSIS

Vai esat redzējuši filmās, kā vērši reaģē uz toreadora sarkano apmetni? Šodien var rasties situācijas, kas ļoti kaitinās un var izraisīt vētrainu reakciju. Mēģini saglabāt mieru, jo strīdos neradīsies risinājumi.

DVĪŅI

Ja no rīta nedēļas darbu plānošanas sanāksme, tad aktīvi iesaisties un piedāvā savus risinājumus. Būs dažādas idejas darba lietās un arī enerģija daudz paveikt. Pievakarē sirdī romantiskas noskaņas.

VĒZIS

Gribas zināt vairāk, paplašināt redzesloku, kaut ko jaunu mācīties. Jāskatās, kas tiek piedāvāts tiešsaistes platformās - kas var noderēt profesionālajā jomā, kas vienkārši kā interešu izglītība.

LAUVA

Neviens nešaubās par tavu autoritāti, bet šodien to varēsi apliecināt atkārtoti. Noderēs pieredze un zināšanas un tavi ieteikumi kādam cilvēkam būs ļoti vērtīgi, lai atrisinātu radušos problēmsituāciju.

JAUNAVA

Jauno nedēļu iesāksi ar kārtīgu enerģijas lādiņu. Lai arī pie kā tu ķertos, viss ies no rokas. Veiksmīgi sadarbosies un strādāšana komandā dos labus rezultātus.

SVARI

Jauna nedēļa, jauni darbi. Tev piemīt spējas noskaņot cilvēkus uz pozitīva viļņa, un tas noderēs, lai saliedētu komandu. Vakarā jāpievēršas ģimenes lietām. It īpaši tad, ja mājās skolasbērni.

SKORPIONS

Šodien labāk paļaujies uz saviem spēkiem un zināšanām, jo kolēģi vai partneri var kaut ko salaist grīstē. Svarīgās lietās turi roku uz pulsa. Pievakarē romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Ja arī liekas, kas kaut kur jātraucas un jāpadara teju vai visas nedēļas darbi – labāk piebremzēt. Kā smejies: ātri tikai blusas ķer... Lietišķajās lietās izvērtē visus plusus un mīnusus un tikai tad sāc kaut ko darīt.

MEŽĀZIS

Prātā rosās domas par pārmaiņām. Gribās kaut ko darīt citādāk, nekā līdz šim. Vari apsvērt darba maiņu vai biznesā orientēties uz jauniem izaicinājumiem.

ŪDENSVĪRS

Interesantas domas saistībā ar peļņas jautājumiem. Ir vērts padomāt un parēķināt. Bet naudas lietās jābūt ļoti apdomīgam. Neaizdos un neaizņemies.

ZIVIS

Atkal jau kādam vajadzēs tavu padomu. Atkal jau kāds gribēs paraudāt uz pleca un izkratīt sirdi. Cilvēkus grūtos brīžos jāatbalsta, bet tā, lai netraucē paša plānotajiem darbiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu