Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. septembrim

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zvaigznes
Zvaigznes Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 20. – 26.09.

AUNS

Šonedēļ būsi īsts „spridzeklītis” un rosīgs nemiera gars. Darbā pirmajās rindās. Mudināsi kolēģus, nelieksi mieru priekšniecībai ar dažādām idejām, bet, ja ir savs bizness, tad rādīsi darbiniekiem priekšzīmi, kā jāstrādā. Ir tikai viens bet... jāseko līdzi vai darbs dod atdevi materiālā izteiksmē. Nav vērts pūlēties projektos ar nezināmu vai apšaubāmu rezultātu. Labs laiks kontaktiem ar ārzemēm, kā arī izbraucieniem un redzesloka paplašināšanai. Attiecību tēmā mazliet nemierīgi. Uzmanies no pārsteidzības, lai arī kādi vēji pūš.

VĒRSIS

Var gadīties situācijas, kad jālūdz padoms vai palīdzība. Uzticies seniem, labiem draugiem, viņi zinās ko ieteikt. Profesionālajā jomā Vērsim, kā jau vienmēr, darba pilnas rokas, neatkarīgi no tā vai esi darbinieks vai priekšnieks. Var nākties pievērsties vairākām lietām vienlaikus un tas darīs nemierīgu. Kā visu paspēt? Kā izdarīt kārtīgi? Mājas dzīve arī prasa savu un tad katru dienu sanāk tāds kārtīgs sprints. Pat soļu skaitītājā nav jāskatās... Priecē savi ar domu, ka vēlāk varēsi būt apmierināts par ciparu bankas kontā, palutināt savējos un kopā atpūsties.

DVĪŅI

Dienas ritēs uz pozitīvas nots. Ja arī kaut kas ne tā – Dvīņi ir optimisti. Kā smejies: nāks jaunas nepatikšanas, vecās aizmirsīsies... Par laimi ir cerība, ka tās nepatikšanas šonedēļ ies garām. Var gan rasties mazas nesaprašanās darbā, bet tā kā pārsvarā tu neesi kašķīgs cilvēks, tad... vai gan kāds uz tevi var ilgi dusmoties? Viss noregulēsies. Vairāk laika vajadzētu veltīt

sirdslietām. Pāriem aizraujoši piedzīvojumi, bet brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties. Sirds pilna siltām emocijām.

VĒZIS

Tāda sajūta, ka jāgatavojas kaut kam nozīmīgam, kādam jaunam un aizraujošam lēcienam nezināmajā. Nedaudz konservatīvo Vēzi tas gan mazliet biedēs un mazliet mulsinās, bet būs arī liels vilinājums. Jauni pavērsieni iespējami lietišķajā jomā – kādam interesants partnerības piedāvājums, kādam lieliska iespēja sākt strādāt pašam savā labā. Uzticies iekšējām sajūtām – tās nepievils. Turklāt tev ir atbalstītāji: tava lieliskā ģimene un tuvi cilvēki. Dažiem domīgs noskaņojums sirdslietās.

LAUVA

„Ka’ nav, ta’ nav kazai piena...” mēdz teikt vecmāmiņas situācijās, kad darbi nevirzās vai no kaut kā mazs labums. Tavā gadījumā tas šonedēļ var attiekties uz lietišķo jomu. Iespējama neliela vilšanās partneros, kolēģi vai priekšniecība var pieņemt absurdus lēmumus. Vienmēr jau pastāv izvēle: piedalīties vai nē. Varbūt labāk paņemt atvaļinājumu vai kādu lieku brīvdienu. Kamēr tā kņada norimst. Burvīgs laiks, lai kopā ar mīļoto dotos izbraucienā, veltītu laiku viens otram un priecātos par lapu zeltu Latvijas dabā.

JAUNAVA

Čaklam darbarūķim ziedu laiks. Varēsi lepoties ar paveikto un arī citi atzinīgi novērtēs tavu profesionalitāti. Daudz atzinīgu vārdu, un ne tikai. Arī par materiālo pusi nevarēsi sūdzēties. Ja nu darba devēji neprotas, tad jāmet kautrība pie malas un jāļauj noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu, vai vismaz prēmiju. Dažkārt liekas, ka Jaunavai dzīve sastāv teju vai no darba vien. Bet tā ir tikai šķietamība. Klusie ūdeņi tie dziļākie. Šonedēļ ļoti svarīga attiecību tēma – kaislības, piedzīvojumi... gandrīz kā seriālā.

SVARI

Nevajadzētu plānot svarīgas darīšanas bankās vai iestādēs, jo var gadīties, ka ar sarunu partneriem neveidojas savstarpēja sapratne.

Un tad labās ieceres var izjukt. Labāk šādus pasākumus atlikt uz oktobra beigām. Citās jomās gan pratīsi sarunāties un saprasties ar cilvēkiem. Var veidoties jaunas draudzības, lietišķie kontakti. Darbā spīdēsi ar oriģinālām idejām, bet naudas lietām jāpievērš pastiprināta uzmanība. Gan peļņai, gan tēriņiem. Ielūkojies savā finanšu plānotājā – vai tiešām tā skaistā šallīte, rokassomiņa vai dārgais atpazīstama zīmola portmanē tieši šobrīd ir nepieciešams un jāpērk?

SKORPIONS

Sekmīgi nokārtosi lietišķās darīšanas – iestādēs, bankās valsts vai pašvaldību iestādēs un ar komunālajiem dienestiem. Tiešām veiksmīgs periods. Darbā viss ritēs savu gaitu, bet īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Ja vien pats sava skorpioniskā dzelonīša dēļ nepabojāsi attiecības ar kolēģiem vai partneriem. Domā – ko saki, kam saki un kā saki! Lielu daļu brīvā laika veltīsi ģimenei un kopīgiem pasākumiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm rēnajos rudens vakaros sirds ilgosies pēc dvēseliska siltuma. Varbūt dzīve uzdāvā kādu zīmīgu tikšanos.

STRĒLNIEKS

Tā vien šķiet, ka Strēlniekam piestiprināts mūžīgais dzinējs. Atkal jau pagūsi būt vairākās vietās vienlaikus, kārtot dažādus jautājumus, palīdzēt kādam. Darbā gan var rasties situācijas, kas tā kārtīgi nokaitina. Iespējams, kāds nav kārtīgi padarījis to, kas jādara un tas kaut kā ietekmē arī tavus pienākumus. Ja norises darba vidē neapmierina, tad jālūkojas pēc labāka varianta. Tāds var atrasties, turklāt ar labāku atalgojumu. Brīvajā laikā ģimenes pienākumi - jāparūpējas par radiņiem, jāpalīdz bērniem. Mīļa un pozitīva gaisotne.

MEŽĀZIS

Visu, kas svarīgs lietišķajā jomā, mēģini paveikt šajā nedēļā, jo drīz sāksies piņķerīgs laiks, kad iespējami pārpratumi un jāiet kā pret straumi. Bet patlaban darbi veiksies, sarunas ar darījumu partneriem sekmēsies un var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā

līdz šim. Galvenais, paļaujies tikai un vienīgi uz sevi, savu pieredzi un zināšanām. Ja kāds kaut ko sola, beigās var izrādīties, ka cilvēks nespēj to izpildīt. Vai negrib. Vai pārdomājis. Ja vajag atpūsties un izvēdināt galvu, pēc darba izbrauc ar divriteni, vai izej garākā pastaigā. Brīvdienās vari doties baudīt dabā īpašo rudens smaržu.

ŪDENSVĪRS

Atkal klāt ir tā sajūta, ka perfekti zini, kas darāms, tīri intuitīvi sajūti, kur gaidāma veiksme lietišķajā jomā un kur varētu būt izgāšanās. Ir īstais brīdis pievērsties jauniem projektiem, kas jau tuvākajā nākotnē varētu nest peļņu. Tev ir interesantas idejas, par kurām citi, iespējams, brīnīsies. Labs laiks visdažādākā veida sadarbībai ar ārzemēm. Varbūt pēkšņi uzrodas kāds investors? Tīkami un sirsnīgi notikumi sirdslietās. Ja tev ir mīļotais cilvēks, tad pavadiet laiku divvientulībā un izbaudiet kopā būšanu. Ja esi sirdī brīvs, tad iespējama kāda nozīmīga tikšanās.

ZIVIS

Mazliet sapņains noskaņojums un gribas rudenīgos vakaros sēdēt un lūkoties kamīna liesmās. Un domāt par dzīvi. Un pafilozofēt. Padiskutēt un patērzēt ar tā vai citādi domājošiem. Ja iekrīt brīvāks brīdis dari tā. Aicini kompānijā draugus, būs pozitīva enerģijas apmaiņa. Lietišķā dzīve gan arī nekur nepazūd. Sekmīgs laiks, lai iepazīstinātu ar projektiem, meklētu sponsorus vai atbalstītājus, risinātu sarunas iestādēs vai bankās. Bet nav pārāk labs laiks ārzemju tēmai. Ja ārvalstu darījumi – esi precīzs, ja komandējums vai ceļojums, pārbaudi visus nepieciešamos dokumentus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu