Robertam Bukartam lielisks sniegums Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, kaldinot Vītkovices "Ridera" komandas uzvaru.

"Ridera" viesos ar rezultātu 6:3 (1:1, 3:2, 2:0) pārspēja Zlīnas "PSG Berani" komandu, kuru Bukarts savulaik pārstāvēja trīs sezonas.

Vispirms Bukarts izcēlās otrā perioda pirmajā minūtē, kad pretuzbrukumā raidīja ripu jau tukšos mājinieku vārtos. Otro reizi viņš atzīmējās trīsarpus minūtes pirms pamatlaika beigām, kad izgājienu divatā pret vienu aizsargu noslēdza ar precīzu metienu mērķī - 6:3. Ar rezultatīvām piespēlēm viņš palīdzēja panākt arī 3:2 un 5:3.

Bukarts šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā izdarīja visvairāk metienu pa vārtiem (9) un iekrāja vislabāko lietderību komandā (+4.). Uzvarētāju rindās aizsargs Guntis Galviņš 19 minūtēs un 21 sekundē atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Vēl piektdien aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Českes Budejovices "Motor" mājās ar 5:2 (2:1, 2:1, 1:0) uzveica "Olomouc". Bindulis spēlēja 20 minūtes un 24 sekundes, cīņu noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Motor" ar deviņiem punktiem četrās spēlēs ir otrā, bet "Ridera" ar sešiem punktiem trīs dueļos ir devītajā pozīcijā 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu