VIDEO Bauskas novadā apvidus auto nedod ceļu busiņam. Mirst 55 gadus vecs vīrietis (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnas.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnas. Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes negadījums noticis piektdienas rīta agrumā uz grants ceļa, vienā no krustojumiem Stelpes pagastā. Kravas un apvidus spēkratu sadursmē bojā gājis viens no vadītajiem, 55 gadus vecs vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Baltā "Volkswagen" mikroautobusa vadītājs, īsi pirms plkst. 9.00 brauca pa lauku ceļu, kas savieno Bausku un Vecumniekus – kravas kastē tika vesti apmēram sešdesmit dažāda tilpuma gāzes balonus.

Tuvojoties krustojumam ar autoceļu Iecava – Stelpe, visticamāk, braukšanas ātrums netika būtiski samazināts, jo konkrētajā vietā "Volkswagenam" bija priekšroka. Spriežot pēc spēkrata bojājumiem, iespējams, ka tas jau gandrīz bija šķērsojis krustojumu, taču automašīnai sānā, aizmugurējā virsbūves daļā ietriecies apvidus auto.

Ka liecina sākotnēja informācija, 17. septembrī, Bauskas novadā, Stelpes pagastā, autoceļa Bauska – Linde un Iecava – Stelpe krustojumā, 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu "Toyota Land Cruiser" un nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošam kravas transportlīdzeklim "Volkswagen LT 55", tā rezultātā notika sadursme.

"Palīdzības sniegšanā bija iesaistītas trīs mediķu brigādes, tostarp arī ārstu speciālistu brigāde. Viens cietušais bija kritiski smagā stāvoklī, negadījumā guvis smagu politraumu, bija bezsamaņā. Mediķi veica atdzīvināšanas pasākumus, bet diemžēl cilvēka neizdevās glābt. Pārējie negadījuma iesaistītie – nebija guvuši traumas un medicīniskā palīdzība šajos gadījumos nebija nepieciešama," norāda NMPD pārstāve Inga Vītola.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu