Pelē atkal nonācis intensīvās terapijas nodaļā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ilustratīvs attēls.
ilustratīvs attēls. Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Brazīliešu futbola leģenda pēc pārciestās operācijas atkal nonācis intensīvās terapijas nodaļā, ziņo valsts plašsaziņas līdzekļi.

Pelē nedēļas sākumā atklāja, ka ir pametis intensīvās terapijas nodaļu, savā "Instagram" ierakstā norādot, ka ir gatavs "spēlēt 90 minūtes plus kompensācijas laiku", turpinot atveseļošanos.

Brazīlijas plašsaziņas līdzekļiem piektdien ziņojot, ka Pelē intensīvās terapijas nodaļā ir uzņemts atpakaļ, viņa meita Keli Nasimento sociālajos tīklos publicēja optimistisku ierakstu kopā ar sava smaidošā tēva attēlu, rakstot: "Viņš atveseļojas labi un normāli pēc šādas operācijas. Apsolu."

Nasimento piebilda: "Pēc šādas operācijas dažreiz tie ir divi soļi uz priekšu un viens - atpakaļ. Vakar viņš bija noguris un pakāpās atpakaļ. Šodien viņš spēra divus uz priekšu."

80 gadus vecais Brazīlijas visu laiku labākais vārtu guvējs ir pavadījis laiku Sanpaulu Alberta Einšteina slimnīcā kopš operācijas, kuras laikā tika likvidēts audzējs resnajā zarnā.

Pelē ir viens no tikai četriem spēlētājiem, kurš guvis vārtus četros

dažādos Pasaules kausos un iesitis 77 vārtus 92 spēlēs savas valsts izlasē pirms dalības beigšanas valstsvienībā 1971.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu