Daugaviņš ar gūtiem vārtiem sekmē Punnenova pārstāvētās komandas sagrāvi Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš piektdien guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, sekmēdams vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Oskara Lapinska pārstāvētās Langnavas "Tigers" sagrāvi.

Bernes hokejisti mājās ar 8:1 (2:1, 3:0, 3:0) pārspēja "Tigers" vienību.

Daugaviņš spēlēja 16 minūtes un 23 sekundes, četrreiz meta pa vārtiem, divreiz bloķēja pretinieku metienus, uzvarēja 11 no 21 iemetiena un tika pie +/- rādītāja +1.

Pretinieku rindās Punnenovs, kurš spēlēja tikai pirmajā periodā, un kuram Daugaviņš ripu vārtos neiemeta, atvairīja 11 no 13 metieniem. Lapinskis 12 minūtēs un 22 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem.

Latvijas hokejisti bez rezultativittātes punktiem palika mačā Lozannā, kur "Lausanne" ar Ronaldu Ķēniņu sastāvā pagarinājumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pieveica Ženēvas "Servette" ar aizsargu Sandi Smonu un uzbrucēju Denisu Smirnovu sastāvā.

Ķēniņš 17 minūtēs un 47 sekundēs laukumā četrreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un reizi bloķēja metienu.

Viesu rindās Smons desmit minūtēs un 56 sekundēs ar ierakstiem spēles protokolā neizcēlās, bet Deniss Smirnovs spēlēja trīs minūtes un 38 sekundes, zaudējot abos iemetienos.

Turnīra tabulā visas četras latviešu pārstāvētās komandas ierindojas viena aiz otras. "Servette" ar sešiem punktiem četrās spēlēs ir astotā, "Tigers" ar četriem punktiem četrās cīņās atrodas pozīciju zemāk, seko "Bern" ar trim punktiem piecos mačos un "Lausanne" ar diviem punktiem trijās spēlēs.

Līgā spēlē 13 komandas.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu