VIDEO ⟩ "Ko tādu 20 gadu laikā redzu pirmo reizi..." Krievijā bērnu hokeja maču tiesājis piedzēries tiesnesis (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 19. septembrī, Krievijas bērnu hokeja līgas mačā starp "Spartak-Sporteh" un Harlamova akadēmijas komandām ar neadekvātu uzvedību izcēlās viens no mača soģiem.

Jau pirms spēles "aizdomīgais" arbitrs knapi varēja izslidot uz ledus, konstanti turoties pie bortiem. Tāpat soģim problēmas sagādāja arī ripas pacelšana no zemes. Viss nonāca līdz tam, ka mačs sākās bez viņa klātbūtnes.

Pēcāk tiesnesis laukumā atgriezās, bet, kā redzams, viņa kondīcija sevišķi uzlabojusies nebija.

"Spriežot pēc redzētā, šis tiesnesis bija piedzēries. Man piezvanīja un es steigā atbraucu, jo tas viss varēja beigties ne pārāk labi. Ko tādu 20 gadu laikā redzu pirmo reizi. Kolektīvs mums ir normāls. Visa tiesnešu komanda ir neizpratnē, kā kaut kas tāds varēja notikt," sarunā ar "Championat" situāciju komentēja Maskavas Hokeja federācijas tiesnešu galvenais speciālists Igors Svetilovs.

Nobeigumā Svetilovs arī norādīja, ka piedzērušais arbitrs spēles vairāk netiesāšot: "Vārdā nevienu nesaukšu, bet spēles viņš vairāk netiesās. Viņš nedaudz pārvērtēja savas spējas. Pats galvenais ir tas, ka nevarēja saprast, ka viņš ir tādā stāvoklī līdz viņš izgāja uz ledus. Pie mums tiesā arī viņa brālis, ar kuru aprunājos. Arī viņš ir neizpratnē, kā tas varēja notikt."

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu