Gulbis piedzīvo kritumu jaunākajā ATP rangā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā atkāpies uz 193. pozīciju.

Gulbis iepriekšējā nedēļā pārstāvēja Latvijas izlasi Deivisa kausa izcīņā un komerturnīros nepiedalījās.

Savu vietu rangā saglabāja Mārtiņš Podžus (466.), par vienu - Roberts Štrombahs (671.), bet pārējie Latvijas tenisisti nedaudz uzlabojuši savas vietas rangā. Par piecām vietām uz augšu pakāpies Kārlis Ozoliņš (956.), bet par vienu pozīciju - Artūrs Lazdiņš (dalīta 1601.vieta), Jānis Podžus un Mārtiņš Rocēns (abiem - dalīta 1634.).

Vadošajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Līderis ir "US Open" finālists serbs Novaks Džokovičs, viņam seko ASV čempions Daņiils Medvedevs no Krievijas Tenisa federācijas (FTR), grieķis Stefans Cicips, Aleksandrs Zverevs no Vācijas, FTR sportists Andrejs Rubļovs, spānis Rafaels Nadals, Mateo Beretīni no Itālijas, austrietis Dominiks Tīms, šveicietis Rodžers Federers un norvēģis Kaspers Rūds.

Aizvadītajā nedēļā tenisisti savu valstu izlašu rindās spēlēja Deivisa kausa mačos.

Dubultspēļu rangā visi Latvijas sportisti piedzīvojuši kāpumu - M.Podžus (477.) - par vienu vietu, Štrombahs (552.) - par 22, Gulbis - par vienu (805.), J.Podžus (969.) - par divām, Lazdiņš (1403.) - par trijām, Ozoliņš (dalīta 1469.) un Daniels Linkuns-Morozovs (dalīta 1567.) - par četrām un Rocēns (dalīta 2110.) - par sešām vietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu