Anna Sedokova metas aizstāvēt Džastinu Bīberu un viņa mīļoto sievieti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "Instagram" populārā dziedātāja Anna Sedokova metās aizstāvēt popmūziķi Džastinu Bīberu un viņa mīļoto sievieti - modeli Heiliju Bīberu. 

Vietnē "Instagram" Sedokova publicēja fotogrāfiju no nesenās modes parādes "Met Gala", kurā redzams Džastins un Heilija Bīberi. Fotogrāfijai sekoja videoklips, no kura iespējams spriest, kāpēc Heilijas seju uz sarkanā paklāja noslēpa melnas saulesbrilles. 

"Mēs kļūdāmies. Bieži. Mēs spriežam, nezinot un mēs kļūdāmies. Atceros, ka redzēju Heilijas fotogrāfiju no "Met Gala". Viņa bija pārsteidzoši izsmalcinātā melnā kleitā, dimantos un melnās saulesbrillēs, kuras kopējā tēlā īsti neiederējās. Man šķita, ka tā ir stilistu ideja. Bet tikai nesen es ieraudzīju video, kurā laimīgais pāris ierodas uz sarkanā paklāja, Heilijai nav saulesbriļļu.

Līdzjutēju pūlī dzirdami saucieni. "Tu esi tizla! Mēs gribam Selēnu! Selēna! Selēna!" Balsis no pūļa kliedz daudz frāžu, kas ir ļoti sāpīgas.

Heilija sāk raudāt, ātri lūdz mīļotajam iedot brilles. Viņa tās uzvelk un vairs nenoņem. Džastins noslauka asaras. Un pats raud.

Atceros, ka viens no maniem iecienītākajiem stilistiem publicēja Heilijas fotogrāfiju un pierakstīja: "Ja saņemtu ielūgumu uz "Met Gala", es izskatītos šādi". Un tad es nodomāju, ka, iespējams, arī es tā gribētu izskatīties. Tikai mēs abi nezinājām, kādas sāpes slēpjas aiz šīm brillēm.

Dažreiz cilvēki kļūdās. Dažreiz savas patiesības pierādīšana ir svarīgāka par klusēšanu. Bet tas nav nepieciešams. Vārdi sāp sāpīgāk nekā ieroči. Esi uzmanīgs. Es ceru, ka cilvēki kādreiz kļūs laipnāki," rakstīja Sedokova.

Atgādinām, ka Džastins Bībers un Heilija apprecējās 2018. gadā, taču abi ir pazītami jau kopš agras bērnības. Pirms Heilijas, Bībers bija kopā ar dziedātāju Selēnu Gomezu. Viņi kļuva par kulta pāri. Attiecības beidzās, taču fani to šķietami vēl joprojām nevar pārdzīvot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu