Sociālo tīklu lietotāji zobojas par kāpnītēm, kas izmantotas Linkaita vizītes laikā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Satiksmes ministrija/Twitter

Pirmdien, 20. septembrī, Satiksmes ministrs Tālis Linkaits darba vizītē devās uz AS "Pasažieru vilciens" depo Rēznas ielā, kur tikās ar uzņēmuma pārstāvjiem.

Tālis Linkaits iepazinās ar operatīvo uzņēmuma darbību, saņēma informāciju par aktuālajiem attīstības projektiem, kā arī inspicēja atjaunoto dīzeļvilciena sastāvu, kas pagājušā gada aprīlī tika nopietni bojāts satiksmes negadījumā, vēsta Satiksmes ministrija.

Acīgākie sociālo tīklu lietotāji pamanījuši, ka vienā no fotogrāfijām, kas uzņemta vizītes laikā, pie kāda vilciena pavīdējušas koka kāpnītes ērtākai iekāpšanai vilcienā. Fotogrāfija ātri tikusi dzēsta no Satiksmes ministrijas konta. Kā komentāros skaidrojusi ministrija, attiecīgais attēls ticis uzņemts vilciena depo, kur nav perona, taču nepaskaidroja, kāpēc tas dzēsts.

Tikmēr vairāki acīgi sociālo tīklu lietotāji norāda, ka perona augstums fotoattēlā izskatās zemāks, nekā citviet, tāpēc koka pakāpieni šajā gadījumā ir pamatoti, lai amatpersonas varētu iekāpt bez "akrobātiskiem" kāpieniem. Kāds vilcienu stūrmanis tviterī norāda, ka bilde uzņemta tehniskajā parkā, kur peronu augstums ir 200 mm, taču pasažieru pieturvietās perona augstums ir 550 mm.

Foto: Satiksmes ministrija/Twitter
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu