Porziņģis piedzīvojis pamatīgu kritumu 100 labāko NBA spēlētāju rangā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Trejs Bērks
Kristaps Porziņģis un Trejs Bērks Foto: AP/Scanpix

Populārais ASV sporta žurnāls "Sports Illustrated" nācis klajā ar ikgadējo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labāko 100 spēlētāju topu, kurā iekļauts arī Kristaps Porziņģis.

Katru gadu "Sports Illustrated" pirms jaunās NBA sezonas nāk klajā ar labāko 100 spēlētāju topu. Kā jau tas šādos topos ir ierasts, daļa spēlētāju rangā pret pagājušo gadu izpelnās kāpumu, bet citi piedzīvo kritumu.

Starp spēlētājiem, kuri piedzīvojuši kritumu šogad ierindojams arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šogad noslīdējis uz 58. pozīciju. Pagājušā gada rangā latvietim bija atvēlēta 40. vieta.

Apskatnieks Maikls Pina Porziņģa vietu rangā skaidro šādi: "Gandrīz vai pārāk viegli ir pārlieku asi reaģēt uz Porziņģa neveiksmēm izslēgšanas spēlēs. Viņš regulārajā sezonā tik un tā vidēji spēlē atzīmējās ar 20 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Porziņģim ir pietiekami liels augums un labs metiens, lai ["Mavericks"] spēli pozitīvi ietekmētu abos laukuma galos. Pat ja viņš nav ideālā otrā zvaigzne, ko "Mavericks" cerēja iegūt, Porziņģis tik un tā ir viens no lielākajiem talantiem līgā. 26 gadu vecumā viņam vēl ir pietiekami daudz laika, lai veiktu vēl vienu lēcienu progresā."

Uzreiz aiz Porziņģa rangā ierindoti tādi basketbolisti kā Ogugua Annunobī un Markuss Smarts. Savukārt topa sestajā desmitā virs Porziņģa (secībā no 51.-57. vietai) atrodami sekojošie basketbolisti: Lamelo Bols ("Hornets"), Maikls Porters jaunākais ("Nuggets)", Mikals Bridžess ("Suns"), Džons Kolinss ("Hawks"), Džerami Grants ("Pistons"), Deandre Hanters ("Hawks") un Klejs Tompsons ("Warriors").

Otrs Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns šajā rangā nav iekļauts.

Kristaps Porziņģis kopā ar Dalasas "Mavericks" jauno NBA sezonu sāks 22. oktobrī ar izbraukuma spēli pret Atlantas "Hawks".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu