"Mūsu attiecībās ir sarežģījumi." Sondra Zaļupe atklāti par slimības ietekmi uz ģimenes dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sondra Zaļupe
Sondra Zaļupe Foto: Zane Bitere/LETA

Kultūras projektu producente, sitaminstrumentālista Riharda Zaļupes sieva un meitiņas māte Sondra Zaļupe kopš 2018. gada cīnās ar ādas vēzi - melanomu. Nu sieviete izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kā slimība ietekmējusi attiecības ģimenē.

"Mūsu attiecībās ir sarežģījumi, un tas ir normāli, jo šī pieredze ir ļoti mainījusi mūs abus," par laulību ar komponistu Rihardu Zaļupi izdevumam "Privātā Dzīve" saka melanomas pacientu atbalsta biedrības viena no dibinātājām Sondra Zaļupe, kas pati četrus gadus cīnījusies ar šo slimību.

"Pirms tam sevi īsti nepazinu. Man nebija laika sevi iepazīt, jo, kā lielākā daļa cilvēku, nepārtraukti skrēju dažādos darbos. Es organizēju pasākumus un savu dzīvi maksimāli veltīju citiem, lai viņiem viss būtu labi. Turklāt esmu precējusies ar mākslinieku, kuru menedžēju, un visa mana dzīve bija par viņu – lai viņš justos labi," saka Sondra.

"Es biju tikai Riharda Zaļupes menedžere un komponista sieva. Kur tajā visā bija Sondra?

Es tā vairs nevaru, neprotu un negribu. Esmu to atklāti pateikusi arī vīram. Protams, viņam vajadzīgs laiks, lai sagremotu šo informāciju. Mums ar vīru šogad bija kāzu sešu gadu jubileja, kopā esam jau 13 gadus. Šobrīd mēģinām nostāties katrs uz savām kājām. Saprast, kas esam katrs pats par sevi. Ceru, ka jau pavisam drīz varēsim atkal sanākt kopā," stāsta Sondra un piebilst – viņa un Rihards joprojām dzīvo un ir kopā.

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu