"Trešajā periodā "saķērām" noraidījumus." Zubovs skaidro zaudējumu Maskavas "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Zubovs
Sergejs Zubovs Foto: Kaspars Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc zaudējuma Maskavas "Dinamo" norādīja uz komandas disciplīnas trūkumu trešajā periodā.

Jau ziņots, ka "dinamieši" Maskavā zaudēja ar 1:4 (1:1, 0:0, 0:3).

Rīdziniekiem vārtus guva Nikolajs Jeļisejevs.

"Četrdesmit minūtes pretojāmies spēcīgai komandai. Trešajā periodā "saķērām" noraidījumus, un spēka nepietika, lai aizstāvētos mazākumā," teica Zubovs.

"Mums ir jāmācās no tādām komandām kā Maskavas "Dinamo", kā spēlēt nevienādos sastāvos. Mēs negājām vārtu priekšā, kad mums bija iespējas. Metieni bija, bet mūsdienu hokejā nevar gūt vārtus, ja neej uz vārtiem," piebilda rīdzinieku treneris.

Arī Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs atzina, ka tā bijusi smaga spēle, kurā divi pirmie periodi aizvadīti līdzvērtīgā cīņā.

"Trešajā periodā mēs palielinājām tempu, nopelnījām noraidījumus un tos realizējām. Kā saka, atradām uzvaras atslēgas. Varu teikt, ka šodien pietrūka līdzjutēju un viņu enerģijas. Patukšs bija," līdz 500 ierobežoto līdzjutēju daudzumu komentēja Kudašovs.

Pēc aizvadītām deviņām spēlēm Rīgas "Dinamo" Rietumu grupā ierindojas 11.vietā ar sešiem izcīnītiem punktiem. Maskavieši ar 14 punktiem septiņos mačos ir atgriezušies Rietumu grupas turnīra tabulas galvgalī.

Izbraukumu Rīgas "Dinamo" beigs ceturtdien ar spēli pret Čerepovecas "Severstaļ".

Galvenā trenera Sergeja Zubova un viņa palīgu rīcībā uz šīm spēlēm ir: vārtsargi - Matejs Mahovskis, Juhans Matsons, Ēriks Vītols; aizsargi - Nerijus Ališausks, Oskars Cibuļskis, Frenks Korrado, Kārlis Čukste, Ralfs Freibergs, Brendons Gormlijs, Roberts Mamčics, Patriks Ozols, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle; uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Filips Buncis, Rūdolfs Červenijs, Lauris Dārziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Jere Karjalainens, Mārtiņš Karsums, Gints Meija, Emīls Puarjē, Aleksandrs Protapovičs, Lukāšs Radils, Hanters Šinkaruks, Gunārs Skvorcovs, Peters Tīvola, Patriks Zabusovs, Sebastians Vanstrems.

"Dinamo" galvenais treneris šosezon ir krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistē Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu