Ceturtdienas horoskops: 23. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Meža dzīvnieks uz ceļa
Meža dzīvnieks uz ceļa Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 23. septembrim.

AUNS

Ja esošā nodarbe ir sevi izsmēlusi – dodies tālāk! Vienalga vai esi darbinieks vai uzņēmējs, ir lieliskas iespējas izpausties. Tikai naudas lietās jābūt uzmanīgam, jo peļņa un zaudējumu riski šobrīd iet cieši līdzās.

VĒRSIS

Emocijas mutuļos un pāri lūpām nāks arī kāds skarbāks vārds. Mēģini apvaldīt savu tiešo runāšanu. Pretējā gadījumā vari kādu krietni aizvainot. Un – vai to vajag?

DVĪŅI

Šodien var aktualizēties izglītības jautājums. Piesakies kursos, reģistrējies tiešsaistes semināram – viss noderēs. Grūti mācībās, viegli kaujā. Vēlāk par to pārliecināsies.

VĒZIS

Konkurenti nesnauž. Darījumos pārliecinies par partneru godaprātu un esi uzmanīgs ar līgumiem. Peļņas iespējas būs, bet par tām jāpacīnās. Pamazām, palēnām, bet izdosies.

LAUVA

Daudz pienākumu. Soli pa solim uzcītīgi un kārtīgi jāvirzās uz priekšu. Brīžiem piktosies, ka dzīve it kā tīšuprāt liek priekšā šķēršļus, kas jāpārvar.

JAUNAVA

Laba diena jaunam sākumam. Ja ir kāds sen prātā un sirdī izlolots plāns, tad jāsāk rīkoties. Ja nepieciešams, meklē domubiedrus un partnerus. Var izveidoties ilgtermiņa sadarbība.

SVARI

Viegli veidosi kontaktus ar cilvēkiem un atstāsi labu iespaidu, kā dēļ saņemsi simpātiju apliecinājumus. Sīkums, bet patīkami. Jābūt precīzam juridiskos jautājumos un darīšanās ar iestādēm.

SKORPIONS

Tev ir viedoklis un loģika stiprā puse, taču dažkārt jāuzklausa arī citādi domājošie. Viedokļu atšķirība un diskusijas ļaus nonākt pie saprātīga risinājuma darba vai biznesa jautājumos.

STRĒLNIEKS

Daudz darba, un neliels stress. Varbūt šodien strādāšanu beigt ātrāk un veltīt laiku sev. Ir mierīgi jāpadomā un jāizveido darbības plāns nākotnei. Labas iespējas nopelnīt.

MEŽĀZIS

Labs laiks lietišķo un biznesa kontaktu veidošanai – pavisam negaidot var nākt interesanti piedāvājumi. Ilgtermiņa projektus uzsākt nevajadzētu, bet īstermiņa pasākumi var izrādīties visnotaļ izdevīgi.

ŪDENSVĪRS

Lieliskas domas par peļņu, bet nedāļā tās pa labi un pa kresi. Idejas ir vērtība, par kuru diemžēl ne visi vēlas maksāt. Visai drīz var noderēt pašam. Vakarā rosība mājas saimniecībā.

ZIVIS

Šodien darbi uz priekšu virzīsies gausi. Kaut arī ceturtdiena – dvēselē jau tāda nedēļas nogales sajūta. Toties var rasties interese par jaunām zinībām. Ar iedvesmu pētīsi tiešsaistes semināru piedāvājumus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu