Zināms, kādu honorāru par cīņu pret Džošua saņems Oleksandrs Usiks (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Zināms, kādu naudas summu par gaidāmo savstarpējo cīņu saņems supersmagā svara boksa zvaigznes Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua, vēsta "Total Sport".

Jau šo sestdien vēlā vakarā boksa ringā tiksies supersmagā svara divīzijas boksa zvaigznes Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks, lai cīnītos par britam piederošajām WBA, IBF, WBO un IBO čempiona jostām.

Dažas dienas pirms cīņas internetā kļuvušas zināmas arī garantētās naudas summas, ko abi bokseri saņems par savstarpējo dueli.

Tiek ziņots, ka Usika pamatalga par šo cīņu ir trīs miljoni sterliņu mārciņu (3,49 miljoni eiro). Tomēr tiek lēsts, ka ukraiņu bokseris varētu nopelnīt papildus divus miljonus sterliņu mārciņu (2,32 miljoni eiro) no pārdotajiem tiešsaistes abonementiem.

Šis Usika karjerā būs pārliecinoši lielākais atalgojums par viņa cīņu.

Ņemot vērā, ka šīs cīņas ievērojami populārākais bokseris ir čempions Entonijs Džošua, nav pārsteiguma, ka viņa garantētā alga ir ievērojami lielāka - 10 miljoni sterliņu mārciņu (11,6 miljoni eiro). Līdzīgi kā Usiks arī Džošua papildus ienākumus saņems no pārdotajiem tiešsaistes abonementiem. Aprēķināts, ka šī summa varētu sastādīt aptuveni piecus miljonus sterliņu mārciņu (5,81 miljons eiro).

Usiks profesionālās boksa karjeras 18 cīņās nav izjutis zaudējuma rūgtumu, savukārt Džošua 25 dueļos zaudējumu piedzīvojis tikai vienu reizi, 2019. gada jūnijā sensacionāli piekāpjoties Endijam Ruisam.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu