VIDEO Pārdevējai Lietuvā laimējas atgūt par daudz izdoto naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Piektdien Lietuvas pilsētā Šauļi policija vērsās pie sabiedrības, aicinot palīdzēt pārdevējai, kura strādā vienā no Šauļu tirdzniecības centriem. Viņa nonāca sarežģītā situācijā un cieta finansiālus zaudējumus, ziņo medijs "15min.lt"

7. septembrī, strādājot pie kases, sieviete pieļāva kļūdu, kas viņai dārgi maksāja. Plkst. 19.25 divi vīrieši vērsās pie viņas, lai samaksātu par iegādātajām precēm. Viens no viņiem uzrādīja 100 eiro banknoti, kasiere kasē norādīja, ka ir saņēmusi 200 eiro, un kļūdas pēc izdeva 183 eiro.

Sieviete darba dienas beigās bija nogurusi un zaudēja modrību. Viņa to saprata tikai tad, kad pircēji bija devušies prom. Sievietei iztrūkstošā summa bija jāsedz no savas kabatas. Viņai tā ir milzīga nauda.

Šauļu policijas pārstāvji aicināja video fiksēto pircēju atsaukties un atmaksāt pārmaksu. Viņam uzzinot par notikušo bija pārsteigums, un viņš godprātīgi devās uz lielveikalu. Vīrietis nebija ievērojis saņemto naudas daudzumu.

Izmeklētājiem publiskojot informāciju par notikušo, cilvēki esot zvanījuši un piedāvājuši pārskaitīt naudu, lai mazinātu pārdevējas zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu