SPKC: Uzmanību autobusu Dundaga-Ance-Virpe-Ance-Ventspils, Ventspils-Talsi-Tukums-Dubulti-Rīga un Rīga-Dubulti-Talsi-Dundaga-Kolka pasažieriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobuss.
Autobuss. Foto: sondem/Shutterstock.com

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 19. septembrī braucis ar autobusu maršrutā Dundaga-Ance-Virpe-Ance-Ventspils (Pašvaldības SIA Ventspils reiss nr. 7682), plkst. 15.00 no Dundagas uz Ventspili, 21. septembrī braucis ar autobusu maršrutā Ventspils-Talsi-Tukums-Dubulti-Rīga (SIA NORMA-A reiss nr. 7948), plkst. 15.35 no Ventspils uz Talsiem un tālāk ar autobusu maršrutā Rīga-Dubulti-Talsi-Dundaga-Kolka (SIA NORMA-A reiss nr. 7944), plkst. 18.00 no Talsiem līdz Dundagai, informē SPKC.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajos datumos šajos maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid - 19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu