FOTO ⟩ Slavenības pulcējas "Stockmann" rudens/ziemas kolekciju modes skatē (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

21. septembrī universālveikalā "Stockmann" tikko atklātajā, renovētajā "Stockmann Delikatess" nodaļā norisinājās jauno rudens/ziemas kolekciju modes skate, kurā tika demonstrētas jaunā laikmeta modes tendences gan pasaulē atzītu zīmolu jaunumos, gan latviešu dizaineru piedāvājumā. 

"Pirmoreiz u/v "Stockmann" modes skate notiek tik netradicionālā veidā. Īpaša ir gan pasākuma lokācija – jaunatklātā "Stockmann Delikatess" nodaļa, gan tas, ka skati var vērot ne tikai klātienē, bet arī tiešsaistē – "Stockmann Facebook" kontā un skates mediju partnera "L’Officiel" digitālajā platformā. Turklāt šoreiz "Stockmann" klientiem pazīstami un iecienīti zīmoli tiek demonstrēti kopā ar Latvijas dizaineru apģērbiem, kuri speciāli radīti "Stockmann" pircējiem un pieejami 3. stāvā īpašā POP-UP veikalā," atklāj Dace Kokina, universālveikala "Stockmann" mārketinga vadītāja.

Modes skati veidojušie stilisti Sintija Selicka-Užāne un Sergejs Hatanzeiskis ir atzīti savas jomas profesionāļi, kas modes pasaulē darbojas jau vairākus gadus. Sintija Selicka-Užāne pirmos soļus modes pasaulē spērusi 2014. gadā, kad sāka darboties kā modele un strādāja arī ar pasaulē pazīstamiem zīmoliem. 

Savukārt vintāžas iedvesmotā zīmola "Volga Vintage" izveidotājs Sergejs Hatanzeiskis papildu sava zīmola attīstībai radījis aizraujošus projektus "Riga Fashion Week".

Par skates muzikālo noformējumu rūpējās DJ Rudd, bet viesus izklaidēja šarmantā pasākuma vadītāja Kristīne Komarovska. 

Pasākuma viesu vidū manīti TV personības Rūta Dvinska un Ramona Salmiņa, dizaineris un šobrīd uzņēmējs Dāvids Romans Andrejevs, pianisti Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo, dziedātāja Marta Grigale, stilistes un žurnālu redaktores Olga Kolotova, Līga Zemture un Dace Krieviņa-Bahmane, podkāsta vadītājs un grāmatas "Stils" līdzautors Deniss Ševeļovs, kā arī virkne modes un dzīvesstila blogeru, vizāžistu un stila veidotāju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu