"Bija garlaicīgi..." Bijusī vieglatlēte nāk klajā ar amizantu stāstu par mīlas priekiem olimpiskajās spēlēs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Gengwit Wattakawigran/ Shutterstock.com

Bijusī Lielbritānijas vieglatlēte un olimpiskā čempione Denīse Luisa raidījumā "A League Of Their Own" nākusi klajā ar amizantu stāstu par kolēģu mīlas priekiem olimpiskajā ciematā.

Nevienam nav noslēpums, ka olimpiskajās spēlēs atlēti brīvajā laikā atļaujas nodoties mīlas priekiem. Par neķītro pusi ir stāstījis ne viens vien olimpietis.

Tokijas olimpiskajās spēlēs, lai ierobežotu potenciālu Covid-19 izplatīšanos olimpiskajā ciematā, sacensību organizatori atlētu istabiņās izvietoja kartona gultas, kuras teorētiski bija paredzētas tikai vienai personai.

Jau pirms olimpiskajām spēlēm un arī to gaitā vairāki atlēti ar uzskatāmiem piemēriem kliedēja mītu par tā dēvētajām pret-seksa gultām.

Bijusī Lielbritānijas olimpiskā čempione septiņcīņā Denīse Luisa atminējās, ka 2000. gada Sidnejas spēlēs mīlas prieki bija vienīgā iespēja izklaidēties. Tomēr Luisa šim apgalvojumam piedāvāja nedaudz citu kontekstu...

"Es atceros gadījumu, kad kāds "deva vaļā" un es saņēmu telefona zvanu. Un man paziņo, ka tā un tā persona, lai viņi paliek anonīmi, nodarbojas ar seksu," atminas Luisa.

Blakus istabā kāds pāris bija nodevušies mīlas priekiem, ņemot vērā garlaicību olimpiskajā ciematā, Luisa un vēl daži citi viņas kolēģi atrada savu tā vakara izklaidi.

"Blakus istabā kāds nodarbojās ar seksu un mēs savācāmies visi vienā istabiņā, lai klausītos. Tā arī uzrunājām citus atlētus - kurš grib paklausīties? Mums bija garlaicīgi. Ļoti," atcerējās Luisa.

Tiek ziņots, ka, neskatoties uz pret-seksa gultas ieviešanu, Tokijas olimpiskajās spēlēs atlētiem kopumā tika izdalīti vairāk nekā 160 tūkstoši prezervatīvu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu