NBA sapnis izsapņots? "Magic" Timmu neiekļauj sastāvā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: twitter.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" paplašinātajā sastāvā pirms treniņnometnes sākuma nav iekļauts latviešu basketbolists Jānis Timma.

Timma šovasar otro reizi savas karjeras laikā pārstāvēja NBA Vasaras līgu. Šoreiz viņš spēlēja Orlando "Magic" komandas rindās.

Lai gan pēc pirmajām spēlēm, iespējams, sava izskata dēļ Timma iemantoja plašu fanu atbalstu un popularitāti, "Magic" viņu lielās komandas treniņnometnes sastāvā neiekļava.

20 vīru treniņnometnes sastāvu ceturtdien kā pēdējais papildināja bijušais Vašingtonas "Wizards" basketbolists Admirals Skoufīlds. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka šajā "Magic" treniņnometnē Timma nepiedalīsies.

Skoufīlds ar kopējo 42. numuru tika izvēlēts 2019. gada NBA jauno spēlētāju draftā. Savas karjeras laikā viņš NBA laukumā ir izgājis 33 reizes, vidēji 11,2 minūtēs atzīmējoties ar trīs punktiem un 1,2 atlēkušajām bumbām.

Aizvadītajā sezonā 24 gadus vecais aizsargs pārstāvēja G-līgas komandu "Greensboro", vidēji mačā atzīmējoties ar 10,1 punktu, 5,6 bumbām zem groziem un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Timma NBA jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts 2013. gadā. Ar drafta pēdējo (60.) numuru viņu izvēlējās Memfisas "Grizzlies".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu