VIDEO ⟩ "Viņš bija daļēji iespiests zem spēkrata riteņiem." Sieviete rīta agrumā Jūrmalā apskādē vairākus auto un nāvējoši notriec gājēju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Skolas ielā, Jūrmalā kādam vīrietim, esot ceļā uz darbu un šķērsojot ceļu apdzīvotā vietā, lielā ātrumā uztriecās vieglais auto, vēsta "Degpunktā".

Tos cilvēkus, kuri rīta agrumā atradās Skolas ielas 55. nama iekšpagalmā, pārbiedēja vieglā mašīna un tās vadītāja, kas veica bīstamus manevrus, bojājot blakus stāvošos auto un notriecot gājēju.

Jūrmalas iecirkņa kārtības policijas jaunākais inspektors Ģirts Zustenieks apstiprina, ka vīrietis mira notikuma vietā.

Pēc sākotnējas informācijas, vadītāja mašīnas salonā atradās viena pati.

"Es vedu mazmeitu uz skolu, ap astoņiem no rīta. Te jau stāvēja policija. Avārija notika, visticamāk, nedaudz agrāk. Es teicu, Ak Dievs, cik daudz policistu! Tur kāda sieviete pastaigājās ar sunīti, viņa man teica, ka tur nāvējoši notrieca cilvēku,” stāsta vietēja iedzīvotāja.

Mediķiem ierodoties notikuma vietā, cietušais vēl bija dzīvs. Taču sniegt upurim pirmo medicīnisko palīdzību ārsti nevarēja, – viņš bija daļēji iespiests zem spēkrata riteņiem un talkā nācās saukt arī ugunsdzēsējus glābējus, lai automašīnu piepaceltu un cietušo atbrīvotu. Sabrauktajam vīrietim konstatēta smaga politrauma, turklāt iestājās bezsamaņa.

Vēlāk viņš no gūtajām traumām mira turpat notikuma vietā.

Likumsargi sievietes skaidrojumus – nekomentē. Jāsaka, ka par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu apreibinošu vielu ietekmē, ja tas novedis līdz cilvēka nāvei, likumā paredzēts cietumsods uz laiku no trim līdz desmit gadiem. Policijā notiek aktīva izmeklēšana un palīgā tiek saukti arī aculiecinieki, kuri redzēja negadījuma brīdi. Ar noderīgu informāciju iedzīvotāji aicināti dalīties, zvanot pa tālruni 110.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu