Jaunajam iepazīšanās šovam vēl īsti nesākoties, aiz borta tiek atstāts dejotājs Normunds

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Normunds
Normunds Foto: publicitātes

23. septembrī kanālā STV Pirmā! pirmizrādi piedzīvoja jauns, vēl nebijis iepazīšanās šovs "Mīla kemperī", kurā jau notikusi pirmā izbalsošana.

Mīlas šova dalībnieki pirmo reizi satikās viesu namā, kur baudīja pirts priekus, izrādīja savas ķermeņa aprises, ļāvās džakuzi burbuļiem un pikantiem jautājumiem. Dāmas novērtēja puišu augumus peldbiksēs, savukārt stiprā dzimuma pārstāvji kārtīgi izpētīja vien ar peldkostīmiem piesegtās sieviešu formas.

Laužot ledu savā starpā, mīlestībai atvērtie jaunieši burbuļvannā aizsāka spēli, kurā jāatbild gan par savu romantisko partneru skaitu, gan jāatklāj kāds šokējošs fakts par sevi, - uzvirmoja arī pirmās simpātijas un antipātijas. Nezināmu iemeslu dēļ visi lēma, ka tieši Edžus ir tas, kurš pēdējā laikā visvairāk ļāvies dēkām. Tāpat visi bija vienisprātis, ka tieši šis pats puisis arī būšot tas, kurš pirmais šovā "Mīla kemperī" ļausies pikantērijām. 

Pēc pirmās iepazīšanās un kopīgās laiskošanās uzreiz visas kārtis tika liktas galdā, jo dalībniekiem bija iespēja uzaicināt savu simpātiju uz randiņu.

Pirmās sērijas noslēgumā aiz borta palika neviens cits kā Latīņamerikas deju skolotājs Normunds. Juriste Elīza izvēlējās šajā piedzīvojumā doties ar reperi Tomu, studente Megija ieskatījās Edžū, dziedātāja Alise no visiem vīriešiem izvēlējās tieši metālapstrādes ekspertu Rūdolfu, savukārt baikerei Elīnai vispievilcīgākais šķita militārists Dāvids. Vissmagākais lēmums jau šova sākumā bija jāpieņem ugunsdrošības speciālistei Ivitai, izvēloties starp tumsnējo dejotāju Normundu un gaišmataino videooperatoru Ronaldu.

"Man īstenībā nepatika, ka es paliku pēdējā, kurai jāpieņem tas gala lēmums. Bet dzīve ir dzīve. Es izvēlējos garāko no vīriešiem. Bačata ir laba lieta, taču es neesmu dejotāja," savu izvēli komentēja Ivita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu