FOTO Rīgas centrā gozējās ekskluzīvi auto (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekskluzīvas automašīnas Rīgas centrā
Foto: Ekskluzīvas automašīnas Rīgas centrā Foto: Jānis Škapars/TVNET

No piektdienas līdz svētdienai, 26. septembrim, norisināsies starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2021", informē starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" pārstāvji.

Izstādē pirmizrādi piedzīvos "Jeep" automobilis "Compass", kā arī tajā būs apskatāms "Jeep" elektrificētais modelis "Wrangler 4xe". Apskatei būs pieejami arī "Seat" tādi modeļi kā "Arona" un hečbeks "Ibiza". Savukārt "Autobrava" ekspozīcija būs veltīta sportisku automobiļu cienītājiem. Ekspozīcijā būs skatāms "Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio" apvidnieks.

"Opel" uz izstādi būs atgādājis savu Eiropas tirgū pieprasītāko jauno modeli "Mokka", savukārt gabarītos lielāku apvidnieku cienītājiem "Opel" izstādē piedāvās aplūkot "Crossland" un "Grandland" modeļus, bet ietilpīgākais no visiem "Opel" izstādē būs klasiskais minivens "Zafira Life".

"Premium" segments izstādē Ķīpsalā būs pārstāvēts ar "Audi" zīmolu. Izstādē būs apskatāms elektriskais "Audi e-tron GT". Vienlaikus "Moller Auto" uz izstādi atgādās "Q4 e-tron" modeli. No "Audi" iekšdedzes dzinēju gammas izstādē Ķīpsalā būs apskatāms arī "Audi Q5 Sportback" apvidnieks.

Vienlaikus izstādē būs skatāmi automobiļi no "Volkswagen", BMW, "Volvo", kā arī "Porsche" un "Citroen".

"Auto 2021" notiks zaļajā režīmā, tātad izstādē atrodas tikai pret Covid-19 vakcinētas vai pēdējā pusgada laikā to pārslimojušas personas.

Pirmajā izstādes dienā ne dalībniekiem, ne apmeklētājiem sejas maskas nav jālieto. Savukārt 25. septembrī un 26. septembrī izstādē būs Ģimeņu dienas, kad kopā ar vakcinētiem vai pārslimojušiem vecākiem "Auto 2021" varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadiem bez sertifikāta. Bērni vecumā no 12 līdz 18 gadiem, kuriem nav Covid-19 pārslimošanas vai vakcinēšanās sertifikāta, uz izstādi varēs doties arī ar negatīvu Covid-19 testēšanas sertifikātu.

Šajās izstādes dienās visiem ir jālieto sejas maskas, izņemot bērnus līdz septiņu gadu vecumam. Pie ieejas Izstāžu centrā būs jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu