VIDEO ⟩ "Mūsu fani noveco." Koziols IIHF kongresā stāsta par hokeja nākotnes perspektīvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viesturs Koziols
Viesturs Koziols Foto: Vadims Morozovs

Piektdien, 24. septembrī, ar uzrunu Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) kongresā uzstājās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, paužot pārliecību, ka hokejam jāpiesaista jauni fani.

Sestdien Sanktpēterburgā IIHF Kongresā tiks vēlēts jaunais organizācijas prezidents, viceprezidenti, Padome un citas juridiskās institūcijas.

Piektdien Koziols savā prezentācijā pauda, ka IIHF kā organizācijai var būt plāns vismaz nākamajiem desmit gadiem, kā tā attīstīsies.

"Mēs nekonkurējam tikai ar volejbolu, basketbolu un futbolu, mēs konkurējam arī ar operām, teātriem un visvairāk ar sociālajiem tīkliem. Jaunieši visu laiku pavada telefonos, viņi vairs neiet uz sporta zāli. Mūsu fani noveco," stāstīja Koziols.

LHF ģenerālsekretārs atzīmēja, ka IIHF jāveido jauni tirgi, jauni produkti un jaunas komunikācijas stratēģijas.

"Pēc tam, kad "Netflix" laida klajā seriālu "The Queen's Gambit", šaha popularitāte pasaulē ievērojami pieauga. Mums vajag līdzīgus produktus, piemēram, filmas par Toniju Espozito, Vladislavu Tretjaku. Mums jāpaceļ hokejs jaunā popularitātes līmenī - tad mēs varēsim konkurēt," teica Koziols.

Uz 14 vietām IIHF Padomē ir 23 kandidāti. Sestdien savu pēdējo dienu amatā aizvadīs IIHF prezidents Renē Fāzels. Uz IIHF prezidenta amatu kandidē vācietis Francs Reindls, dānis Henriks Bahs Nilsens, čehs Petrs Bržīza, baltkrievs Sergejs Gončarovs un francūzis Liks Tārdifs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu